imnoshmotochnik - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
imnoshmotochnik

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

maija mikszz May. 9th, 2008|01:37 pm

imnoshmotochnik
http://yy.lv/download.php?f=129477
01 i hate you when you're pregnant - hey, hot bitches
šitais ir kā atoms (ar paku) tikai vanabī mačo - viena cilvēka grupa, manuprāt diezgan ņirdzīga. šitā dziesma ir pirmais galvenais grupas hīts, variants no 2. demo ieraksta (kopā pieci).
02 the muffs - big mouth
man baigi patīk pirmo reizi dzirdēt iepriekš dzirdētu (kaver) dziesmu oriģinālās versijas (vai vismaz agrākas). tad nu šito dziesmu iepriekš biju dzirdējis no dillinger four tipa pankroka jaunajiem spīdekļiem off with their heads. the muffs ir no deviņdesmito sākuma - viņi, laikam, kādu laiku bija arī uz vorner ierakstiem (saks), bet tās meičas balss ir satriecoša.
03 the steinways - (nobody wants to) make out (with me because i wear sweatpants) šito visi laidīs garām gan jau - dziesma no steinways jaunā albja. lai kā arī tev liktos, viņiem nav nekā kopīga ar lielajām sūda 'pop' pank grupām - blink 182 utt.
04 the replacements - bastards of young
astoņdesmito klasika, normāla roka himna.
05 milloy - february
moderns hotvotermuziķīgs pankroks no anglijas.
06 nation of ulysses - the sound of jazz to come šitā grupa ir no dischord ierakstiem 90o sākumā (ziedu laikos laikam?) - viņu vokālists tagad vada diezgan inčīgu sarunu raidījumu soft focus (meklē internetā), ģitārists spēlē ļoti labā grupā french toast. es īsti nezinu, kas ir šitais ieraksts, kaut kādi mājas ieraksti - no turienes arī pēdējā dziesma, par ko es nezinu neko:
07 - dj kickboy hyperbass - hyperbass
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: