...


August 30th, 2004

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
that's life...
lai vai kaa es censtos, tik aatri aizmirst visu NAV iespeejams..
es no pasha saakuma zinaaju, ka tur nevar nekas sanaakt..jo visi tie apstaaklji utt..bet es esmu MULJKJE, jo es tikuntaa piekjeeros vinjam..un tas galiigi nav uz labu, jo tagad viss ir vienaa lielaa putraa un es juutos tieshaam suudiigi...protams, pati vien esmu vainiiga, es tomeer vareeju sho to dariit savaadaak un vismaz tad viss buutu nedaudz citaad, es nesaku ka vieglaak, varbuut pat gruutaak..bet..bet...bet.. ai, neko dariit, that's life..

un darbaa arii viss iet galiigaa griistee..
es juutos apjukusi, nomaldiijusies "lielaas dziives" plashajos celjos...
..neredzu izeju, bet taada noteikti ir!!!

man pielniigi nopietni ir vajadziiga PALIIDZIIBA!!!! ..tikai nezinu kas un kaa man vareetu paliidzeet.. ;(

Current Mood:
depressed depressed
* * *
galva pliist pushu.. un gribas raudaat..tas nepaliidzees, es zinu..
man ir vajadziigs tikai viens cilveeks, kuram ir jaaredz manas asaras, tachu vinjam es nespeeju taas paraadiit..bail..bail, ka vinjam tas vareetu noziimeet NEKO..
nepatiik man atkailinaat savu dveeseli un raadiit savas juutas, bet reizeem noder..shoreiz buutu nodereejis..bet es namaaku, paaraak stipri esmu nocietinaajies..tam buutu bijis vajadziigs ilgaaks laiks, bet laika nebija..neko dariit, varbuut naaks kaads cits, kuram buus laiks, kursh buus pacietiigaaks ar mani un kuram es buushu vairaak vajadziiga..

..nozheelojama sajuuta.. apzinoties, ka atkal esi nokaveejusi..un shii nav pirmaa reize..es nemaacos no savaam kljuudaam..varbuut naakamreiz..

..skumiigi..

Current Mood:
crushed crushed
Current Music:
Shakira- - Underneath Your Clothes
* * *

Previous Day · Next Day