Psalms' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, May 17th, 2004

    Time Event
    5:04p
    Mīli "savu" vīrieti!
    Es nu pavisam nezinu kas būs tālāk..nezinu..kaut kādā veidā pateicoties manai draudzenei esu bišku attapusies un vispār droši zinu,ka nenožēloju pilnīgi neko..tomēr ir vērts piedzīvot paradīzi tik kaut vai vienu vienīgu reizi dzīvē = saglabājot to sirdī!
    Visa šī ilgā laika garumā esu jau sapratusi tādas lietas,ko esu pieļāvusi kādreiz..tagad es zinu,ka greizsirdība ir pilnīgas muļķības..lai arī tā pastāv un kā vēl (it sevišķi jau nu man) tomēr:::

    1) ja cilvēks, kuru tu mīli, runājas ar kādu citu meiteni-tas nenozīmē, ka viņš tevi nemīl,
    2) ja viņš parūpēsies par kādu draudzeni no jūsu kompānijas,tev nav jāsāk greizsirdības lēkmi,bet jāpriecājas,cik lielisks tev ir vīrietis!
    3) ja viņš tev dienas laikā nav devis ziņu,tas nenozīmē,ka viņš tevi ir aizmirsis un tev ir tagad jājūtās pamestai un jāpsiho kā tādai idiotei=>viņam vienkārši ir nežēlīgi daudz darba,viņš ir ļoti piekusis,vai arī viņš pavada laiku vīriešu kompānijā ar vīriešu un vienīgi vīriešu sarunām un esi droša viņš nav tevi aizmirsis un pienāks brīdis..dos ziņu!
    4) ja esi uzzinājusi, ka tusiņā viņš bij lopā un ir salaidis ar kādu - neskrien krūmos,nepamet viņu - varu derēt,ka patiesībā viņš tevi mīl! Gadās tā ka vecim trūkst kaut kā vai arī viņš ir prosta piedzēries - katrā ziņā tas ka viņš tevi nokrāpa nenozīmē ka viņš tevi nemīl! Ir tādi gadījumi,kad vecim vienkārši gribās kaut ko jaunu (tadā gadījumā ir vērts paskatīties ko tu pati spēj uzlabot "attiecībās"),tas būs tā it kā viņš vienkārši apmierinās sevi un atgriezīsies savās mājas - tas ir pie tevis:)! Tas ar ko krāpj - tas ir rupji runājot "caurums"!

    galvenais būt saprotošai un mīlošai - jāpieņem attiecības tādas kādas tās ir,kā nekā tu taču ŠO cilvēku mīli,un tik pa bišķiņam var veikt kādus uzlabojumus..
    jā un vēl:
    5) ja ir bijusi smaga diena un viņš ir maz runīgs vai kaut kā vienaldzīgi izturās - tas ir tikai tādēļ,ka viņam ir ļoti daudz problēmu un viņš cenšās tām rast atrisinājumu - "piedod - šodien tev būs jāiztiek bez lielās uzmanības,izbaudi klusu pastaigu līdzās savai mīlestībai!"
    tas ka viņš "nelēkā" ap tevi, censdamies uzturēt foršu gaisotni,bet klusē nenozīmē ka viņš tevi nemīl!! Tu taču pati zini,ka arī tev mēdz būt sarežģītas dienas!!
    >>>>>>>bet tas viss ir tikai tad ja jūs patiesi cienat un mīlas viens otru!
    ja ir kādas jūtas!

    Šīs ir tās svarīgākās lietas ko esu sapratusi pusgada laikā pēc tā, kad mēs vairs neesam kopā,žēl vienīgais ka tik vēlu apgaismība atnākusi,būtu man iespēja to labot - ja tomēr man rastos iespēja rūpēties par savu paradīzi kopā ar viņu...nu jūs jau zināt!;)

    Es patiesi nazinu kā izvērsīsies mana dzīve..vai radīsies šī iespēja vai nē..manas cerības būs Visums..un ja tomēr svētība nepienāks -es zināšu ka man bija dāvāta Paradīze tepat uz zemes kopā ar viņu!! Jau par to jābūt pateicīgai,- grēks sūdzēties un lūgt vairāk!

    ...bet protams asaras spaiņiem līs pēc viņa
    domas par viņu lidināsies bez mitas..
    un tomēr sirdi sildīs atmiņas siltas..

    Current Mood: .....hoping
    Current Music: Phill Colins "True Colors"

    << Previous Day 2004/05/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba