Psalms' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, May 8th, 2004

    Time Event
    10:22p
    re kur tas ir tas ko domāju kādreiz....
    Луной очарованные.

    Как белый холодный снег,
    Как на севере леденящая вьюга
    Я полюбила тебя на век
    Когда желали мы друг друга.

    Желая ночи
    В сумерках под светяшейся луной
    Я смотрела в твои очи
    Желая остаться на всегда только с тобой.

    И когда мы остались вдвоём
    Как две капли воды по окну
    Мы раздельно не живём а плывём
    Словно две тени плачущие на луну.

    Словно луной очарованны
    В тишине мы углубились;
    И словно взглядом околдованы
    В одно целое мы превротились.

    bet tagad ir savādāk..
    Tu laikam zini, cik netaisna man šķiet tava rīcība.. tava tā sauktā mīlestība.. tavas tā sauktās ilgas..tās man šķiet kā pirmā aprīļa joks.. mirklis, kas tevi satricinājis - ar laiku aizmirsies.
    Vai tiešām savādāk nevar? ..nevar bez skumjām un bažām, bez vārdiem, kas pārņems manu dvēseli savās skavās? Vai tiešām nevar reiz likt manai dvēselei mierīgi iet savu ceļu? Tu taču zini, cik tai tu dārgs un mīļams, ko tā tik nedarītu tevis viena dēļ! Vai tiešām nevar bez skavām? Tu it kā ar vārdu vien skar visu pasauli un griez to otrādi.. visa pasaule ar kājām gaisā.. nu kur es?
    Vai tiešām nevar bez asarām? Esmu piekususi tavā priekšā smiltīm birt.. tavā priekšā jau vesela akmeņu kaudze ne vairs smilšu kalns! Esmu piekususi - bez tevis un ar tevi! kas tu esi? Nevis tevis dēļ es šajā zālē snaužu.. vai neredzi, ka es jau sen ceļu uz dzīvību laužu?
    Nelauz mani nost kā salīkušu koka zaru, neliec mani vēl vairāk..labāk sniedz savu roku balstu un cel mani augšā.. varbūt mēs abi spēsim iziet šo ceļu?
    Vai nu tiešām es viena.. un kur vēl..?
    nu lai nu tā būtu..!



    PS: kā patīk?

    Current Mood: miglains
    Current Music: Linkin Park "My December"
    11:07p
    aaaaaaaa...sms...mana personīgā dzīve..;DDDDDD
    nu saulstar..kur tas redzēts..aaaaaa
    Es saņēmu no sava bijušā sms:
    "Katru vakaru,kad es gulēt,paskaties,vai Tev blakus neviena nav un ja es tur neesmu,tad droši ej gulēt,bet pieskaiti vēl vienu izniekotu nakti."
    es to uztvertu kā bišku bezkaunīgu drosmīgu gājienu no cilvēka,kuram patiesība ir piedrāst par mani! Es vienmēr šai momentā esu kā tizla maza meitenīte kas laimē nezin kur likties, bet tai pašā laikā domāju-viņam laikam nav ko darīt, vai arī piedzēries lops! Nēēēēēēēēe,es negribu,es pat nedomāju nekādā ziņā viņu aizvainot,es neko sliktu nedomāju,tieši otrādi-es viņam esu piedevusi visu ko vien var un man nav nekādu aizvainojumu..es vēl tagad viņu mīlku..bet esmu piekususi..vai tad tā var...AK DIEVS KĀ ES GRIBU VIŅU ATPAKAĻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pilnīga neiespējamība!!! Tādējādi,šī visa ir tikai spēle..nezinu, mūsu attiecības bija kā kāršu namiņš,kurš tā vien gaidīja savu liktenīgo stundu..nē minūti,ai vispār sekundes simtdaļu,kad sajukt!
    bet ko nozīmē nākamais?
    :"Neapvainojies,man vienkārši gribējās Tev kaut ko aizrakstīt.Saldus sapņus"
    Gribējās? man???? Ak dievs? ai nu bāāāc kāds tur sakars ar dievu..ko es te kā tads smilkstoš kucēns..? galīgs haoss patiesībā...es galīgi nezinu ko domāt..jūsu vīrišķā neizdibināmā domāšana reiz mani iedzīs kapā!!!!
    nu ne jau gluži...reiz arī "brachka" (tā es saucu savu labāko draugu Chirku) teica:"runā vīrieši nesaprot sievietes! Bet es Valdi arī nesaprotu! Viņš gan nav vecene,bet es viņu nesaprotu.." nu kā tad lai es viņu saprotu,ja pat viņa kādreizējais labākais draugs nesaprot? Redzi es šai situācijā arī redzu vienu āķi.. Valdis ar Chirku savulaik bij labākie draugi..nu tā vismaz 80% no 100 tiešām bija, bet tagad kad es neesmu ar savu saulstaru kopā..un brachka man ir labākais draugs - manā izdarījis vairāk kā mans īstais brālis,kā jebkurš cilvēks,izņemot gan manu mammu,-ta no ta brīža viņu pat nerunā..ir radies pieņēmums ka Valdim nepatik ka es ar Chirku esam draugi..radās naids...


    man VAJAG VAJAG VAJAG!! Bet es negribu lai viņš to zin..nav vajadzības! tas tikai visu izjauktu..nekas nav jau ta ka esu gruži viena:)

    bet tomēr:
    Tevi gaidu
    Vēlreiz auksts rudens vējš
    Pārvēršas lietū!


    un tomēr paldies par sms!!!!!...es gaidu

    Current Mood: touched

    << Previous Day 2004/05/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba