The first thing i do is.. - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 28th, 2006|02:10 pm

igotblues

Oh, es atkal uzzinaaju ko interesantu!
izraadaas, ka sievieshu zhurnaali dod sliktus padomus. re kur i citaats:

"Viņš ir zaudējis seksuālu interesi? Nekādu problēmu! Padari savu seksuālo dzīvi spilgtāku! Nomaini imidžu!" Imidžu varianti ir izlasāmi atsevišķā slejā. Tie ir tikai četri, un visi kā viens – nodrāzti līdz nejēdzībai: medmāsa, mūķene, militāriste un ielasmeita. Tā kā dāmu žurnāli ar savām lasītājām parasti sarunājas kā ar psihiski atpalikušām, turpinājumā tiek plaši izklāstīts, ka medmāsai ir nepieciešams balts halātiņš, mūķenei – attiecīgais melnais paltraks, militāristei – laiviņa ar kokardi un krūšturis haki krāsā, savukārt prostitūtai – minisvārki un sietiņveida zeķes. Citādi lasītājas vēl netīšām sajauks.

Tad iet vaļā maskarāde, kas līdzinās nežēlīgai Tinto Brasa filmu parodijai. Tavu divu bērnu māte iepeld guļamistabā žēlsirdīgās māsas veidolā un ņemas sniegt neatliekamo seksuālo palīdzību – cik nu ļauj necilās aktieriskās dotības. Skats drīzāk ir nevis uzbudinošs, cik smieklīgs. Kā mājas striptīzs.

 

ja jau shito raxta viiriskis tad jautaajums - un kopsh kura laika tad striptiizs vairs nav modee? aarpraats! es esmu maldinaata!

:)))

un tagad pavisam liels paarsteigums sievieteem:

 Savā žurnālā izlasījušas, ka vīrietis labprāt ar seksu nodarbojas svešās vietās, stiepj lauleni ciemos, tur iestīvē vannasistabā, aizāķē krampīti un mēģina izvarot nabagu izlietnē. Vai arī velk aiz sevis jūras viļņos, lai tur nodotos miesas priekiem visas pludmales acu priekšā. Ļoti iespējams, kādu vīrieti tas arī uzbudina. Vienu no simta. Taču pārējie 99 vislabprātāk to dara savā siltajā gultā bez lieciniekiem un konsultantiem. Vīrieši, raugi, ir tādi dīvaini izvirtuļi, kas seksā visaugstāk vērtē materiālo un morālo komfortu.

haha! nabaga viirieshi tiek "izvaroti" publiski :) (es loti atvainojos, bet man ir shausmiigi jautri shii raxta sakaraa, shoreiz ar savaam subjektiivajaam domaam nedaliishos - veel iekuslshos nepatikshanaas).

Jautaajums - NU KAA TAD IISTI IR? VAI SHIS RAXTA AUTORS PAARSTAAV VISU VIIRIESHU SLEEPTAAS DOMAS?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: