The first thing i do is.. - June 25th, 2007 [entries|archive|friends|userinfo]
igotblues

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

June 25th, 2007

liiiiiigo?! [Jun. 25th, 2007|08:52 am]
Rits ir iesaacies interesanti. salauzhu sleedzot durvis valaa atsleegu (speeciigs sieviskis) ;)

shodien, bez paarsteigumiem, esmu darbaa pirmaa. paareejos labaakajaa gadiijumaa ir veerts gaidiit ap 11, tapeec shiis stundas nodarbojos ar mulkiibaam. ik pa laikam flash-back-os man paraadaas kaada smiekliiga ainina no jaanu dienas. kaarteejo reizi atduuraamies dzilos laukos :)) un vieteejie tika sacelti kaajaas (bet kaa var nedejot, ja skan Eolikas dziesma - pasaule, pasauliit, un kaa var neapstaaties un nepakircinaat vieteejos macho). anyway - gaaja jautri. brauciens ar laivaam izraadijaas iisaaks, kaa bija plaanots. man bija gauzhi labs plaans- pielikt pie airiem meiteni, kas nekad nav aireejusi un kaartiigi atpuusties. ha! smaga kluuda! shii bija tik uzciitiiga, ka nevareeja rimties aireet un pie kempinga nonaacaam 1h pa aatru :))

jaanu riits ar bija fantastisks - pamodaamies 7:30, jo daba sauca, tapeec devaamies kopiigi pachuraat pie savas iemiilotaas egles. noleemaam ar eliinu guleet vairs neiet. bet izbaudiit jauko priezhu mezhu. eh, kas var buut skaistaaks par riitu svaigaa priezhu mezhaa dedzinot eliinai matus :))

eh, un jaa, mees atklaajaam alu cilveeka nosleepumu. no saakuma bija teikums - MAN MAKE FIRE< WOMAN COOK IN THE KITCHEN, bet pasaule uz vietas nestaaveeja.. kaa sievietes ieguva neatkariibu? viirieshi no riitiem ilgaak guleeja, tapeec bija vien pashaam jaataisa uguns.
linkpost comment

VAJAG [Jun. 25th, 2007|12:18 pm]
Ir vajadziigs viireitis, kas ir speejiigs palielinaat caurumu. izraadaas, ka speejiigu viirieti ir shausmiigi gruuti atrast!!!



p.s. runa iet par kameru. man vajag izboreet lielaaku caurumu un nosliipeet malinas.


baac!man atkal naak mazaas smieklu leekmes virsuu. VINI jaanos mani samaitaaja. tas papardes zieds...un taaa. mums bija izdomaata speele - atrodi ziedu. un mees ar eliinu pat nepamaniijaam, kuraa briidi pazuda shameejie. par saveejo es vispaar briinos, jo tas tika iestiprinaats lhoti slepenaa un daargaa vietaa - aiz kruushtura! UN neba vins krita aaraa - tieshi otraadi - liida iekshaaa! tad kaa vins vareeja pazust?!
link2 comments|post comment

jaanu sarunas [Jun. 25th, 2007|12:47 pm]
kas gan tie buutu par jaaniem, ja sarunas neievilktos par teemu - GEJI :)) un arii sieviskaa dzimte...

baac! tik shausmiigi smiekliigi! izraadaas, ka ir veel muusu vecumaa naivi cilveeki, kas domaa, ka geju paari taalaak par buchoshanos netiek. turklaat, shameejam pasham cilveekbeernam nebija arii skaidrs kaapeec lezbiete veikalaa nopirka gumijas lelli (sievieti) un izgrieza to uz otru pusi ;)

Sarunu temats liekas mulsinosh? saaciet pierast. tagad shii shtelle ir modee! un izplataas meera aatrumaa. ah zhee. taa jau nav normaali dzeki, tagad vini patieshaam vairs NAV normaali :))
linkpost comment

pamaaciiba [Jun. 25th, 2007|01:22 pm]
man vecmaamina kaadreiz maacija, ka puishiem driikst atteikt tikai tad, ja vini ir galiigi piedzeerushies.. interesanti, kaados gadiijumos driikst atteikt meiteneem?

runa gaaja par dejoshanu.. un kaa ir ar citaam lietaam? paaraak iiss, spalvains, pliks?
linkpost comment

navigation
[ viewing | June 25th, 2007 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]