A es esmu šizonautiņš.

August 27th, 2008

10:45 pm

ahahahahahaaaaaa. shodien bija divaina saruna mums, shausmiigi patikama, bet tas par ko runaaam bija reti diivains. panesas temas pat par "Spanju Musinjam" un citiem paliglidzekljiem ka ari radas idejas par to cik katrs no mums butu divains tetis vai mamma un jaa. pat par kazu kleitaam un ta talaak. :) khh, nedomaju, ka tas varetu but tik nopietni, bet nu tapat. jautri. nu ja jau runas tadas, tad gan jau, ka beidzot ir nopietni...


mes pat pieskaramies tai reizei. aj. vairs nebija tas divaini sapigas sajutas. unn tas tapat bija ar dazhiem teikumiem, es patiesiba negribeju par to runat. vnk vinju samiljoju taa stipri, stipri un viss. neturpinajam sarunu. varbut kadreiz vel par to runasim, bet tam tagad dizhas nozimes nav.

un vispar pedejas dienas man ir tada droshibas sajuta. kopsh tas 6dienas un kopsh reizes kad otro reizi apstiprinajas, ka nav jasatraucas. pavisam liela droshibas sajuta. nu cik nu man tada vispaar var but.

bus jau labi.




un ja. kko vel gribeju teikt, bet kka piemirsas. žēl. man liekas, ka bija svarīgi.

11:10 pm

un jā. šodien gribas visos draugu albumos kko nejauku pierakstīt. nezinu, kaa novaldos. ne jau, ka special nejauki, bet kā ir,nevis "vāu, smuki" vai "vai, mani labaakie". stulbums. :D vienai pierakstiju ka frizura forsha, bet noskaņai vajadzētu cigareti rokā. diez kā reaģēs..?
Powered by Sviesta Ciba