A es esmu šizonautiņš.

August 25th, 2008

04:07 pm

ah. tatad kopsavilkums, kurs butiba veidojas, ja ilgstoshi gludini palagus un pec tam ej dushaa.

tatad. par dienas sakumu. mm, nebija parak ceriigi, ja pavisam godiigi. un mazi bērni ir sameraa piemiliigi tracinoshi, vieniigais neljauj sakt dzert atraak.

garazha ir jauka vieta un tur ir samera jauka atmosfera, ja nenjem veraa, ka blakus ir kapi. tatad - vajadzes tur atgriezties.

Par Zanīti - bija gaidams, ka vinja ta piedzersies. un jaa. viena jociiga padarishana. butiba es varu vilkt kopsavilkumu par vinju kopaa ar Rixu. jo ir tada savada lieta ar to Rixu, nu nevar vinjs dabut sev meitenei, un tad nu sanak taa, ka visi vienmer kadai meitenei grib vinju iesmereet. Edgars parsvaraa. un tad kad kada beidzot vinju grib pati, vinja ir pilnigaa paaliitii un nemaz nav briiva. jaa, izcili. kgan es domaju, ka vinja vairs nav briiva tikai taa "pec papiiriem" jo viss tachu kopuma ir atkariigs no katra pasha izjutaam.

Par Tens - aj, nu tu jau zini. par tevi nekaa jauna un nekaa parsteidzosha neuzzinaju, tapec, ka es tevi pazistu paraak labi. un ja. tavs kopsavilkums kopaa ar Mikjeli. tatad - nu zini, vinjs gandriz izzinaja tavu butiibu no diezgan cita aspekta. iedomajos sho dushaa un sanaaca mazliet smiekli. neesmu drosha, ka jus butu parak labs paaris. :D

Par Stefu - jaa, stefa ir forsha, varat man to neteikt. un shitadu mazo tureetaaju es cienu. visspilgtak es atceros ka vinja planeja apkart apsejusi ap vidukli divas jakas. tas bija jautri. un ka vinjas krita nost un ka es vibnjas nevareju vien sasiet. :D un jaa, to ka vinja uz paklaja bljaava, ka nekur neies, pec tam bljava ka grib uz dzivokli un ta talaak. :D aj, jautriibinja. :)

Par sevi - nu to jus pashi redzejat. es neanalizesu. bet es ari biju forsha. :)


udenspipe - ljoti ljoti, ljoti garshiiga padarishana un nekozh degunaa, kad izelpo duumus pa degunu. un man pa muti nemaz nepatiik. :)


un tatad - tiekamies 5dien. :D

un ar tevi Tens vel kkad atraak. :)

04:40 pm

nu tatad. vel jau viss nebutu tik jautri ja piemeram stefa moshijot nebutu paris reizes novelusies uz paklaaja, jo saprotams, alkohola ietekmee cilveki medz zaudet lidzsvaru, un reekusi. nee, nu saprotams, ka nokrist ir nezeliigi smiekliigi un vel pec tam atklat arvien jaunus miesas bojajumus.

vel atcerejos to ieshanu churat lietuu. un cik savadi es noteikti izskatijos, kad ka apmizusies lekaju, jo bija samera fuckin slapji. :D bet tas bija jautri - ja kads cits butu mani no malas redzejis... aaaak jel. un jaa, es atcerejos stefas naidu pret zaljajaam tualeteem. khh. nu ja. laikam ir situacijas, kad naidigas attiecibas ar briivdabu ir jaaizmirst. :)

un jaa, kad Stefa valjajaas pa paklaaju, tad vinjai spideja pumpainas apenes... haa, haaa! :D

un ja, ieshana dushaa pateree uz pusi mazak udens ka ieshana vannaa. :) to es parbaudiju. :)
Powered by Sviesta Ciba