A es esmu šizonautiņš.

August 24th, 2008

01:50 pm

aj, tas bija izcili autri. un ja, vajadzeja ta jau no sakuma. ^_^

08:35 pm

..nedzerot vieniigi Raimonds Pauls, bet arii tikai tapeec, ka pirms tam dzeris par daudz [..] mani burtiski satrieca vel kada atzinja. gadoties, ka tie, kuri dzied kopaa nev un nekad nav bijushi viirs un sieva, - tas man skjita gauzham nepareizi. luk, latvieshu visu liku visspozhakais duets Viktors lapčenoks un Nora Bumbiere kādu laiku bija virsun sieva. Tas likas logjiski, jo dziedat kopaa ir tik intiimi! kaa var kopaa dziedāt, bet kopaa nedziivot? Jo nevar tachu kopa radit muziku tadi cilveki, kuri satiekas, vien atnakot uz dabu. Ja tu ar to cilveku kopa dziedi vai saceri vinjam dziesmu, tav vinjs ir jamiil, jo citadi tas nav pa istam. lūk, ari abi slavenaa zviedru kvarteta ABBA paari bija precejushies un pec tam izskjirushies, lai velak ari muzikali ietu skjirtus celjus, jo neesot varejushi vairs sadziedaties. tapat Nora un Viktors, kad bija skjirushies, vairs nevareja dziedat kopaa.
Logjiska bija ari grupas Modo vaditaja komponista Zigmāra Liepinja un mirdzas Zīveres lauliiba. Radoshais process nevar but pilnvertiigs, ja tu otru cilveku neiekaaro. Jo citadi tad manishanas vien sanaak. [..] jo muzikas radishanas pamata jabut cilveku saskarsmes vai atgrushanas spekam un sapem. vai ari visam kopaa. jo sava dziljakaja butiba muzika ir sekss. [..] mūzikas skurbulii cilveki metas dejaa un sadalas pa paariem, lai pret ritu iegutu viens otru. vismaz viens no abiem to velas vienmer un melo, ja saka pretejo. pasaule valda viens vieniigs sekss, apreibinashanas un rokenrols.
- pats vaards "rokenrols" jau izklausas pec drateshanas. ieklausies: rock and roll rocjk and roll... - daudz gadu velak man teica devinjdesmito gadu kulta grupas Placebo lideris, izcili seksiigu dziesmu autors Braiens Molko, kad Berlinee kopaa bijam uzpipejushi zaali.
- Pasaki man - kapec es tikai ar kadu tresho, pec vairakam uzdzives dienam pamodinato, bet pilnībā, neizprotamo uztveres liimeni lidz galam saprotu tavu dziesmu tekstus? na jau taa, ka beidzot saprotu, par ko tur ir, kaa matematikas macibvu gramataa, bet sajuutu... - izmantoju situāciju, negjinaju no Braiena izspiest vel kadu apliecinajumu slavenajai sex&drugs&rock&roll patiesiibai. vinjs iesmejas.
- tapec, ka tada dveseles stavoklii tie ari radushies. nav svariigi, vai stimulators ir alkohols, narkotikas, neguleta nakts vai negaidiits tuva cilveka zaudejums. vienas daljas tevis taja bridii vairs nav, bet otra atrodas pa celjam starp šo "ir" un "nav".




nu ja. luk. nespeju nepadaliities. man likas ta kka. interesanti. Rokupācija.
Powered by Sviesta Ciba