A es esmu šizonautiņš.

June 29th, 2008

04:49 pm

vakar bija pirmais "ģimenes strids". vinjs piedzeras. ok. tas bija saprotams, vinja pirmais koncerts. un tad Rix uztaisija nelagu joku, ka vinjam ir problemas, lai visi atri nek uz struklaku. un mes protams sandi ar Edgaru nelaidam. vinjs bija parak piedzeries...

un tad es tikai atceros kliedzam uz vinju "ja tu tagad aiziesi, atpakalj varesi nenakt..!" un es jau to nedaru tapec, ka esmu ljauna. vnk vinjs nevareja tada stavokli kauties. mes ar meitenem vinju tikai sargajaam. un Sandi arii. sandis aizskreja. "tad kas, pie velna, tev ir svarigaks..? izlem."

un vinjs nekur neaizgaja. vinjs palika pie manis. bet taa sajuta. ka tik pat labi... es pie saviem vardiem paliktu. un tas tomer bija Rix. vinjs vareja ari aiziet. un taja bridi es tiesham domaju, ka ta ari bus. bet nee, vinjs palika pie manis. ak tu dievs, ka es riskeju. bet labi vien ir... es vismaz vnju parbaudiju.

un tad mes aizgajam prom. aizgajam pie manis un aizmigam.


luudzu, saproti mani. tas nebija ta domats, es tiesham gribeju tev piezvanit, kad bijam parka, bet tad visi tie notikumi saka notikt tik strauji... ak savads vakars. nebija jau domats taa, ka sanaca. diezgan stulbi. arrrg. kapec ta sanaak... :(

06:26 pm

es mācos sakaartot savu laiku. rīt divos es atbraukshu (ja tu protams vari) un tad mes lidz 4iem vai pus 5iem kko dariisim un runasim un vispaar. jaa. varbut varam pat kadu alinju izdzert... :)

un tad mes ar Edgaru tiekamies. re, cik godiigi. katram no jums pa laicinjam.

un 2dienas vakars tikai mums. nee, nu mes varam kadu laicinju ar kkadu kompanijau pastaigat, nez. nu lidz kadiem 9iem piemeram. vai puse 10iem. un tad tikai mees. :) ai, cik jauki. :)
Powered by Sviesta Ciba