A es esmu šizonautiņš.

February 14th, 2008

04:59 pm - ......

tas tachu bija TIK sen. kapeec es veel juutu to savado sajuutu, kad par to iedomājos...? kāpēc tā...?

09:58 pm - pff.

grr. shodien sapratu, cik ljoti mani besii tie pozitivie cilveeki, kas visusr raksta "viss, kas notiek notiek tikai uz labu" vai "galvenais smaidīt". blje, tu kaa idinjs iesi un visu laiku smaidiisi? Un ne velna nav taa, ka viss ir tikai uz labu. nodzerties ir uz labu? Maukoties ir uz labu? katastrofas un slepkavības ir uz labu? miiljie cilveki, padomaajiet tachu dziljaak! nu ja jums dziive ir pakaljaa,juus diez vai nomierinaasiet sevi ar to, ka vis ir uz labu.. ljooti shaubos. tur jau jaabuut neiedomaajamai emocionaalajai aprobezotibai. un nu taa sanaak tas visas tizlas, klishejiskaas frazes izlasiit kkur, pilnigi nezinu ko par to cilveeku padomat... neiedziljinaas.

jaa, ok. jacenshas saskatiit pozitivas lietas, bet nevajag jau paarcensties.

UN veel tizlaak ir tad, ja shie tizlenibu sludinataaji pashi pie pirmaas izdevibas paraud spuilvenaa, papsiho un taa. nu tad nafig tu to baaz aciis normaaliem realistiem? what a bullshit?!

un vel mani tracina svetulji, kas censhas pie pirmas izdevibas nolasiit moraali, pamaciit, kko aizradit vai kaa.... Blje, kjeems, paskaties vien uz sevi pirms nosodi vai maaci otru!
Powered by Sviesta Ciba