I'm Your Hope... - Post a comment
hope
>FFXIII
Woooh, izgāju Final Fantasy XIII, 56h gameplay.
Īsumā - vienreizēja spēle ar ļoti labu grafisko izpildījumu. Beigas mani šokēja, nebiju neko tādu gaidījis. Aizkustinoši.
Un viena no retajām spēlēm, kura vidusdaļā netika nolikta atpakaļ plauktā, jo ir apnikusi, gameplay sucks, garlaicīga utt, bet izieta līdz galam!
Būs jāmēģina uzmest kāds raksts par šo spēli.

Plusi:
+ lielisks gameplay, brīdī kad tev paliek garlaicīgi, notiek kāds liels notikumu pavērsiens, un aidā, azarts ir atpakaļ.
+ detalizēts grafiskais izpildījums
+ filmiņas labi nostrādātas
+ sižets
+ tēlu dizains
+ crystarium sistēma - katru tēlu tu vari pielāgot savām vajadzībām
+ paradigmas - vienu brīdi tu esi dps, nomaini paradigmu - tu esi healers. Lielisks stratēģiju plānošanai (lai arī tas bieži nav jādara)

Mīnusi:
- Battle system nav tā labākā (A, A, A, nomaini paradigmas, A, A, A, nomaini paradigmas, A, A, A). Booring! Ja būtu noņēmuši iespēju auto-attack, tad tas būtu pavisam cits stāsts.
- ieroču/itemu apgreidošana - diezgan grūti, laikietilpīgi, bez fermošanas ieročus uz max nav iespējams apgreidot, kur nu vēl visiem tēliem (pēdējais transformēšanas kristāls maksā 2 000 000 naudiņas, vai arī no viena monstra(ne tā vieglākā) var izsist ar 1-5% drop rate, nu nafig)

Ko tagad? Vēl jau nav izieti visi sidequesti(missijas) (kuri, cik esmu lasījis, ir vēl grūtāki par pēdējo bosu o.O). Tos es domāju atstāšu uz vēlāku laiku, kad uznāks kāre atgriezties pie šīs spēlēs. Tagad jāvelk FFXII, jāmēģina spēlēt uz emulatora (man jau bija nojausma ka xbox360 vietā vajadzēja labāk pirkt PS3 >.>).
Šogad iznāks arī nākamā FF daļa, bet par nelaimi - MMORPG. Šaubos, ka spēlēšu, visi mani spēki tiek taupīti uz Guild Wars 2, kas būs episks MMORPG!

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
hope
User: [info]hope
Name: hope
calendar
Back June 2012
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
links