I'm Your Hope... - June 1st, 2004
day after tomorow....
Laime pagaaja.... laimiigaa diena pagaaja... tagad atkal saakas viss no saakuma.. taas pashas dienas...probleemas...cilveeki.........rutiina..
Ehz.. shodien aizgaajaam uz filmu "diena peec riitdienas" ar savu bijusho girlu... Eh.. skatiijos filmu un domaaju, vai pareizi dariiju ka shitaa izriikojos.. Pofig piedraazt visu.. Draugi jau varam palikt. Tik sapratu ka vinja konkreeti manu dziivi sapisa. Tagad censhos jaunas attieciibas veidot, bet visur saskatu vinju... liekas ka par vinju neviena vairs nebuus labaaka...
Man ir divas izveeles: 1) atstaat visu kaa ir, lai dziive izdara kaa vinjai pashai labaak
2) meegjinaat kaut ko biidiit
Ta jau redzees... laikam pietureesiemies pie pirmaa punkta...

Ja kas iesaku aiziet uz filmu Day after tomorow... Labie specefekti, riktiiga katastrofu filma.....
Troy sucks!

mana dzimene sux...girlas sux...i am the best...

Current Mood: lonely

apskaidriiba...
Lasiiju e-pasauli un izdomaaju beidzot...doma pati atnaaca... Jaabeidz vienreiz dirsties... Jaameegjina taa riktiigi veidot attieciibas ar vinju, ja nekas nesanaaks ta nekaa...piedraazt...labaakajaa gadiijumaa paliksim draugi. Jaabeidz tak vienreiz savu dziivi shitaa chakareet. Zajebal jau iisteniibaa!! Jaasaak riikoties, jaasaak sava dziive celt uz augshu... pamaniiju ka apkaart draugi arii kautkur noziedeejushi...protams rodas jauni, bet vecie vienmeer ir tie labaakie.... :)

Current Mood: mellow
Current Music: D12 - My Band

profile
hope
User: [info]hope
Name: hope
calendar
Back June 2012
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
links