I'm Your Hope... - Post a comment
hope
1. Kad nopirksi Wow, ta tur mēnesi par brīvu varēsi spēlēt.
2. Draniel un Blood Elf rases var izvēlēties ja esi nopircis arī Burning Crusade expansionu. Tu to domā arī pirkt? (+30Ls). Ja ar jaunajām rasēm nespēlē, tad no BC jēga ir tikai no kāda 50lvl. Ieteiktu spēlēt horde pusē, horde ftw! Piemēram, kad eju battlegroundos, tad no 10 reizēm kādas 2 tikai tiek zaudētas. Secini pats - balanss hordes pusē.
Ar warrioriem neesmu spēlējis, bet jā, kā jau teici - ar tiem nav tik interesanti. Warriori ir ļoti pieprasīti partijos, jo ir vislabākie tanki, bet warriors bez healera ir bezspēcīgs. Ja nedomā daudz spēlēt partijos, bet skraidāt apkārt viens pats, ta iesaku izvēlēties kādu solo klasi - hunters, warlocks, rogue ar ir ok.
3. Nez, tas itkā būtu pilnīgi vienalga. Es spēlēju Daggerspine serverī. Esmu ticis arī labā ģildē. Ja gribi satikt vairāk latviešus ta vari apskatīties te -> http://wow.lv/forum_viewtopic.php?2.18608
4. Ja nedēļā spēlēsi pa 6h, tad līdz 60lvl tev būs jāsitās kādu gadu :D Jautājums tāds vai tu par to gribēsi maksāt naudu? Ja jā, tad kapēc gan ne, spēle ir interesanta, komunikācija tur rlz, pasaule ar liela un skaista.



Guild Wars esi spēlējis? Par to vienreiz samaksā un var spēlēt cik gribi, nav ikmēneša maksas. Ja nedomā bieži spēlēt, tad domāju ka guild wars būtu daudz piemērotāka spēle. Starp citu daudzi strīdās kas ir labāks - guild wars vai wow. Pats ar spēlēju abus divus cik var. Tagad pārsvarā sanāk vairāk wow geimot, bet no GW ar neatsakos. Ļooooti skaista pasaule, atkarību ar neizraisa :)

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
hope
User: [info]hope
Name: hope
calendar
Back June 2012
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
links