I'm Your Hope... - animefests
hope
[info]hope
Add to Memories
Tell A Friend
animefests
SUGOI SUGOI!! Beidzot arii esmu atpakalj Liepaajaa no animefesta. Veel neesmu bijis maajaas un liidz kaadiem 22:00 ar netikshu. Bet nu tas taa...
Izbraucu 4eturdien. Sakaraa ka pirms promieshanas no darba nokaaraas serveris un naacaas to paarlikt, pa 3h veelaak uz Riigu aizbraucu. Nosvineeju chomam vaardadienu un tad ar pienaaca 5diena.
Piektdiena. Festivaala pirmaa diena. No riita pavazaajos mazliet pa riigu, izmeegjinaaju paspeeleet to kraanu ar ko miikstaas mantas kjeksee aaraa (beernu pasaulee). Jau pirms seansa satiku paaris paziistamus otakieshus. Pirmais seans - Darkside Blues - Nu anime so so.. viduveeja, bet skatiities bija ok. Uz naakamo seansu Armitage neaizgaaju jo biju redzeejis un tad ar pienaaca Grave of the Fireflies... nja... ljoti smags gabals.. viens no labaakajiem shoviem kas festaa tika raadiits. Daudz netruuka liidz asaraam. Vakaraa taads diivains ar aizgaaju guleet. Pirmo reizi pameegjinaaju kaa ir brandijs sajaukts kopaa ar sprite - garsho peec zemesriekstiem. Mmmm... un nopirku sev arii KITE DVD disku. Jeah, mans pirmais origjinaalais dvd disks, veel viens solis tuvaak otaku statusam. Nopirku arii animefest noziimiiti ko arii tajaa pashaa dienaa padirsu.
Sesdiena. Sugoi sugoi! :P~ Beidzot satiku cilveeku ko sen gribeeju satikt. Pirmais seanss - Phantom Master. Wiii... viena no labaakajaam animeem. Ljoooti patika, bija gan action gan viss paareejais. Uz naakamiem 2 seansiem negaaju. Patlabor: The Mobile Police - peedeejais todien seans - S.U.C.K! Nepatika, pat ljoti nepatika. Nav manaa gaumee..
Sveetdiena. Peedeejaa festa diena. Nebija sliktaaka par sestdienu. Hammerboy - sucks, Millenium Actress - sugoi! GITS - bija redzeets, tapeec gaaju tikai izbaudiit video un skanju. Subtitriem liidzi sekot nebija iespeejams. Nopirku veel 3 anime zhurnaalus, plakaatu.
Iespaidi ieguuti tikai pozitiivi, kuri tureesies vismaz kaadu nedeelju. Sugoi!!
Shodien no riita 6:00 ceelos augshaa lai paspeetu aizbraukt uz liepaaju, pusstundu nokaveeju darbu, bet nu gan jau paardziivos, kautkgan nevienam tas nekrata.
Fests ir izdevies, bija jauki satikt saveejos chomus ar kuriem arii anime tika izrunaata krustaam shkjeersaam!! ^^

Hinata - gaidu tevi ciemos ^_^
profile
hope
User: [info]hope
Name: hope
calendar
Back June 2012
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
links