mirkļi. foreles.

February 9th, 2007

11:46 am

esmu atklaajusi veel vienu veijdu, kaa sevi lutinaat darba dienas viduu - lasu savu miiljaako filmu dialogus un nevaru atrauties jau otro stundu.

Luuk, veel viens labs no Closer - nevar teikt, ka sjii buutu viena no manama miiljaakajaam vietaam filma,a bet teelojums bija fantastiski brutaals, man pat liekas, ka pret Robertsu taa nedriikst.( runa, protams, iet par Dzuudu)

Larry: Is he a good fuck?
Anna: Don't do this.
Larry: Just answer the question! Is he good?
Anna: Yes.
Larry: Better than me?
Anna: Different.
Larry: Better?
Anna: Gentler.
Larry: What does that mean?
Anna: You know what it means.
Larry: Tell me!
Anna: No.
Larry: I treat you like a whore?
Anna: Sometimes.
Larry: Why would that be?

12:16 pm

es zinu nianshju atskjiriibas starp rōzā, violeto, lillaa, karmiinsarkano un indygo kraasu. 1:0 tikko uzvareeju Kasparu sjajaa jomaa. Vinjs gan izvairaas atziit savu zaudi un saka, ka nezinaajis, ka mans teetis ar vienu kaaju maakslinieks. Džarsenee visas dziivoklja sienas rotaa teets meistardarbi; kraasu gammas man maaciija pirms alfabeeta un manaa istabaa pie sienas rotaajas mans portrets - izteiksmiigs bez gala ( man toreijz 5 - 6 g)

04:45 pm

Vyss, gribu iistaako sestdienu savaa muuzhjaa - taadu ar laiskoshjanos un graamatas lasiishajnu, logu tiiriishanu un spogulja nopuceeshanu, teejas dzershanu un stundaam garaam skaijpa sarunaam ar niiderlandes draugiem, balzaamu, labu filmu un tevi.

04:53 pm - Sjito uz prezervatiivu iepakojumiem kaa saukli!!!

Dan: Do you have any children?
Anna: No.
Dan: Would you like some?
Anna: Yes, but not today.

( Closer, sarunaajas Dzuuda Lovs un Robertsa)

05:31 pm

Taa, ir piektdiena un man ir maza draudzene. Tik maza draudzene man nav veel bijusi muuzhjaa un mums ir kas kopiigs - mees abas esam Princeses.

05:56 pm

visu dienu paraleeli darbam ( lasiit - internationa movie data base citaatu kartoteekas laposhanaij), viens dzeks paluudza iztulkot paaris teikumus no NL valodas. Iztulkoju vienu atziishanos miilestiibaa un tikko veel paaris veestules. Taa, diivaini, es nekad neesmu lasiijusi miilestiiba sveestules. sveshjas, kur nu veel tulkojusi.
Powered by Sviesta Ciba