mirkļi. foreles.

February 8th, 2007

10:01 am

Juus pat nevarat iedomaaties, kaa es gaidu to dienu, kad atkal vareeshju paarvietoties eleganti uz velosipeeda. Man riebjas gaidiit sabiedriskos transportus pieturaas, iekaapt, kad tur jau ir paarbaazts un justies vaijniigaij, ka neesmu pamaniijusi iigno konduktori. man nepatiik skaitiit kvartaalus, cik jaaiet un domaat, vaij pa sjo laijku paspeeshju nosalt vaij nee. Veel man riebjas paljauties uz sabiedrisko trandportu nenoteijkto grafiku un izkaapt no mashjiinas ar apsildaamajiem seedekljiem briidii, kad to veelies vismazaak. Taadelej es gaijdu dienu, kad atkal saakshju braukt ar Kruuzu - braukshju, kur gribeeshju, kad gribeehsju un neviens cits nebuus vaijnojams, ja kaveeshju vaij ieradiishjos paaraak laijciigi.

12:32 pm

"You're young, you're drunk, you're in bed, you have knives; shit happens."quout:;

P.S vakar peec vairaakiem meegjnaajumiem beidzot noskatiijos Kill Bill. Paldies [info]mazii un visiem paareejiem iesaistiitajiem, ar kuriem sjo filmu esmu meejginaajusi skatiities jau apmeeram 3 reizes gan Latvijaa, gan Niiderlandee un vienmeer uzmaniiba no filmas tika noveersta vissavdabiigaakajos veidos.

02:01 pm

Rimsties, jel!

02:26 pm

Ar Maketeetaaju laijkam nesatikshjos arii sjodien, jo man tuudalj ōpera ar [info]mademoisella.

02:50 pm

The Bride: [English] I've kept you alive for two reasons. And the first reason is information.
Sofie Fatale: [French] Burn in hell, blonde bitch! I'll tell you nothing!
The Bride: [English] But I am gonna ask you questions. And every time you don't give me answers, I'm gonna cut something off. And I promise you, they will be things you will miss.
Powered by Sviesta Ciba