mirkļi. foreles.

December 14th, 2006

11:23 am

shajaa zhurnaalaa nestaastiishju, kaa sjobriid juutos

11:58 am

naakamnedeelj sjajaa briidii jau buushju Londonaa un tad jau ar vienu kaaju lidmashjiinaa uz Einhovenu. Un peec tam liidz Jaunajam gadam.
(Plaanaa Anneloes dzimshanas dienas balliite Goirlee, Tilburgas veikalu kjemmeeshana ar Joost, Amsterdama ar Sjors, Mill Hill college apmekleejums ar Dion un Dominiqe, veel arii Nijmegen, Den Haag pie maasas - un vispaar - naakamreijz tur braukshju uz meenesi!)

01:19 pm

es varu arii nerakstiit.

02:55 pm

darbaa klus sun pustumsh, izraadaas dejas gaajushjas liidz pirmajiem gailjiem ( ap 4triem). Tie, kas ieradushjies shkjelmiigi sasmaidaas un ar iipashju intonaaciju izmet - labi izskaties. visi pa kluso skataas fotoarhiivu un aprunaa skaistaakaas kleitas.

`ar tevi gan tur zhongleeja vakar deju placii, laijkam viegla esi`, ha

04:51 pm

esmu darbaa, bet pilniigi neko, iznjemot bilzhju skatiishanos, eliinas apciemoshanu, uudens un kafijas dzershanu, jaunaas preses shkjirstiishanu neesmu izdariijusi.

06:39 pm

meegjinot likt bildes, izdzeesu peedeejo postu ar visaam juusu apmaaciibaam, kaa to dariit :)
http://foto.inbox.lv/hollandiete/Cabaret-allez

10:10 pm

peec smagas nakts aizvilkties uz kaarteejo treninju, noleekaat chaarlstona ritmos pirmo pusstundu un iipashji piestraadaat pie atsperiiguma un koordinaacijas, otru pusstundu aktiivi videeji aatrajaa ritmaa noleekaat Lindyhopa visas triis daljas nepaartraukti vismaz 10 reizes no vietas taa, ka sviedri tek un slaapst nezheeliigi - luuk tas ir iists lindyhopa treninjs!

10:41 pm

es preceeshjos tad, kad manaa miiljaakajaa kaazu salonaa buus atlaijdes
Powered by Sviesta Ciba