mirkļi. foreles.

September 6th, 2006

10:59 am

VISPAAR - visi mani ex-draugi ir vienkaarshji monumentaali savaa buutiibaa, salaizhjot visus kopaa izlase buutu vienkaarshji gjeniaala - viens solija paargriezt veenas, bet tas vairs nav aktuaali. vakardien viens no bijushajiem nepaartraukti kritizeja manu Kruuzu. Aizmugureejais zobrats esot par liels un tas, ka nav dubljinieku esot vienkaarshji stulbi. tas nekas, ka triis reijzes kaa minimums tika paskaidrots, ka dubljinieki ir smuki pasuutiiti un driizumaa tiks uzlikti. Veel ritens esot par smagu, raamim nevajadzeetu buut tik smaga ( to vinjs teijca peec ritenja noneshanas no 3sjaa staava un visticamaa - vienkaarshji nesamaijs bij` par smagu). bet vispaar - man prieks, ka pirms gada ljoti diplomaatiskaa veijdaa atticiibas ar vinju tika izbeigtas. bet sjii paarliecinaashanaas sajuuta, kas nevilj, glaimo :)

03:29 pm

teaatra baara lazanja tiehsji laijkaa. kaa vienmeer kiretni par daudz un kaa vienmeer - naakamaa eedienreijze riitaa ap sjo laijku :)

04:33 pm

pkuustu kaa pa straumi. vakarnakt maasiica atgriezaas no Niiderlandes peec 3 meeneshju prombuutnes saveda man 17 zhurnaalus, kurus turu goda vietaa istabaa un acis iemirdzas ir reizi, kad paskatos tajaa virzienaa vien. veel dabuuju 3 labas filmas. diski staav uz galda un taa vien prasa, laij noskatos kaadu filminju. bet viss kopumaa ljoti miegaina.

06:26 pm

filmu `closer` skatos ik reijzi, kad neizprotu cilveekus. peedeejaas nedeelajs laijkaa tikko sjii bija jau ceturtaa reijze.
Powered by Sviesta Ciba