mirkļi. foreles.

August 31st, 2006

10:29 am

riits jau taa neko, bet dubljinieku ta` nav joprojaam :(

03:46 pm

es avreetu appreceeties ar to mashjiinu redakcijas stuurii, kas dod iespeeju dabuut 18 veidu kafijas. par naudu , protams. un esspresso tur iipashji labs.

06:51 pm

vispaar dzinsas, kad izmirkst paliek garaakas un smagaakas. Un taa mees ar Kruuzu braucaam maajaas. pie lielaakajama peljkjeem paceelu kaajas gaisaa, bet lielas starpiibas vairs nebija - cik taas kaajas aukstu...:) Visvairak man patiik rinkjot pa peljkjeem un, lai arii slapja, es smeejos par visiem, kas staaveeja cjaka ielas satreegumos - un seezhj joprojaam :) Bet uz Laacpleeshja/ Cjaka ielas stuura bija sajuusminoshj uudens vilnis, kas paarsniedza kaajaamgaajeeju galvas. Un tagad ieshju izdzert upenju teeju, izkaart dzinsas, lai gatavas riitdienai un domaahju par uudens laashju ritmu, kas sitas pret palodzi. No aizvakardienas staav neattaisiits viins, riitaa vinjam buut.

08:32 pm

mans tas pirmais unikalaais draugs buutu ljoti paarsteigts ieraugot sjobriid manu istabu un varbuut pat soliitos mani preceet - uz galda staav zhurnaals `labu apetiti` :))

p.s es jau neteiktu,ka redakcija asjito tagad par velti dod un panjeemu TIKAJ taadeelj, ka iekshjaa var vinneet celjojumu uz Braziiliju. :))

10:17 pm

tikko, taa pamatiigi izveerteejot lekciju sarakstu, izraadaas, ka universitaatee jaabuut tikai pirmdienaas 8:30. jaapavada tur pusdiena Brikshjes sabiedriibaa un tad naakamaa nedeelja jaapavada atpuushjoties no vinjas :)

jaa, pilniibaa pietiek vienreijzeejs ik-nedeeljas skolas apmekleejums :)
Powered by Sviesta Ciba