mirkļi. foreles.

August 30th, 2006

09:43 am

Čau, manas Galvassaapes.
Es zinu, ka arii jums gribas dariit savu darbu reizi pa reizei un izpausties, bet varbuut varam sarunaat ka onkulis Ibumetiins sjajaa 3dienas burviigajaa riitaa tiks ar jums galaa, jo vinjam liels speeks(400). Tad, kad man Jums vajadzees, es noteikti doshju zinju. Ta butu abpuseeja vienoshanaas. Paldies, Galvassaapes, par sapratni. Uz tikshanos.
Zane

11:40 am

un tad mees uzceltu maaju - 6staavigu! Un pirmajaa staavaa buutu autobusu uz Riigu pietura. tad mees tikaj izliektos no otraa staava un apskatiitos sarakstu. Otrajaa staavaa buutu guljamistaba, tad augstaak - viens staavs tikai burbuljvannai, veel viens staavs veltiits guljamistabai un naakamais - virtuvei. utt. izejas no maajas mums buus dazhjaadas - gan pa trubu kaa ugunsdzeeseeji vareesim noshkljuukt, gan pa akvaparkiem tipiskajaam trubaam utt. Taa mees tur dziivotos. Un - sveetdien vakara abrauktu ciemos, balleetos un tad jau buutu pienaacis agrs agrs riits, kad man jaabrauc uz riigu, jo man tacju pirmdienas riitaa lekcijas jau 8njis saakas. Un veel vairaak - es buutu pirmaa un vareetu aiznjemt labaakaas vietas.

11:59 am

piipeeju, jo domaaju

08:53 pm

ir taadas dienas, kas jaaziedo citiem. es esmu jauka, taadeelj sjodien, pilniigi nepurpsteedama, visu dienu vazaajos pa visiem iespeejamajiem veikaliem ar Ventspils maasiicu. Nu, maasiicas man ir labaakaas psaulee, tas gan.
Powered by Sviesta Ciba