mirkļi. foreles.

August 16th, 2006

10:33 am

Liist. Un man joprojama nav dubljinieku. Paradoksaali, bet sjii teema amn aktivizeejas tikai tad, kad saprotu, ka liiist un uz Kruuza izbraukt nevaru.

03:01 pm

sjodien esmu kaajiniekos un man rokaa ir lielais lietussargs. galiigi ne savaa aadaa :))

03:29 pm

sen mans koleegjis nebija dungojis. un , ziniet, - man joprojama nepatiik!!!:))

03:45 pm

Noskatiijos veelreiz Lake House, tikai kiniitii, ar labiem draugiem un citaa atmosfeeraa. Uzzinajau, ka bija vairaakas noziimiigas detaljas, kuras pirmajaa skatiishanaas reizee biju palaijdusi garaam. Bet tik un ta a- visa kompaanija 8 cilvekeu sastaavaa - nosprieda, ka filma paaraak sarezhgjiita! 2 gadi peekshnji izkuup gaijsa!!! Kom ōn!

03:49 pm

bet ieshanaij ar kaajama uz maajaam arii ir savs pluss - beijdzot vareehsju ieiet tajaa rotaslietu veikalaa, jo, kad braucu ar Kruuzu, to nav kur atstaat :) un veel vareeshju iet un piipeet vienu cogareti peec otras :) Un veel vareeshju maijsiities citiem velosipeedistiem pa kaajaam, kaa to dara lielaakaa dalja cilveeku - kaajaamgaajeeju!

03:57 pm - SOLIS UZ PRIEKSHJU!

Sagatavos "Zaļā veloceliņa" tehnisko projektu

Publicēta: 15:49 16.08.2006.
2006.gada 16.augusts.

Informāciju sagatavoja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja nolēma atbalstīt finansējuma piešķiršanu "Zaļā veloceliņa" tehniskā projekta izstrādei.

"Zaļais veloceliņš" tiek plānots maršrutā Vanšu tilts – Āgenskalna līcis – Uzvaras parks – Māras dīķis – Bieriņi, pamatā izmantojot zaļo zonu – parkus, kā arī Mārupītes krastu. "Zaļais veloceliņš" dotu iespēju rīdziniekiem un tūristiem aktīvi pavadīt laiku, izbaudot Rīgas parku un Mārupītes dabas ainavu, kā arī sniedzot drošas pārvietošanās iespējas ikdienas velobraucējiem. Maršrutā ir vairāki velosipēdistiem grūtāk pārvarami posmi, kas saistīti ar satiksmes organizāciju un ielu šķērsošanu, kam nepieciešams izstrādāt tehnisko projektu.

Tehniskā projekta izstrādei plānots piešķirt Ls 21 240 no Rīgas pilsētas attīstības fonda līdzekļiem. Galīgo lēmumu šajā jautājumā pieņems Rīgas domes Prezidijs.

L.Ivāna, mob. 6562371

Preses relīze LETA
Copyright © LETA
Komentārs redaktoram Saņem ziņas savā e-pastā
<< Atpakaļ

05:33 pm

saeedos aabolus un noleemu nekur sjodien vairs nekusteet :)

08:49 pm

man taada sajuuta, ka viens no maniem bijushajiem draugiem ir miris. baigi pazudis. un tikko ieveerteeju, ka draugiem.lv onlaijnaa bijis taalajaa 14. juunijaa :)
Powered by Sviesta Ciba