mirkļi. foreles.

March 25th, 2006

05:33 pm

man liekas, ka 24 marts ir pietiekoshji laba diena, laij uzrakstiitu atluugumu un turpmaakos pavasara viikendus vienkaarshji baudiitu!

07:59 pm

labi, es uz shjizo filmu vakaru, ja!!!!

08:50 pm - skatos Hariju poteru

vakar biju Maarupee - es jau vispaar Maarupee esmu bijusi tikaj 3 reijzes, 2 no taam pa tumsu. Arii vakar - naktii aizbraucu un no riita aizbraucu. Bet man tur viens draugs dziivo - Holandietis, par kuru e sjau vienreijz staastiiju. Uzajcinaaja mani uz vakarinjaam, boheema sbaudiishanu un shizaas filmas skatiishanos - nu taa chill out vakars :) Bija jautri tikaj piedziivojums paaraak liels - taa sajuuta, ka nav kur likties dzina izmisumaa un Siguna Ross arii traka filma. Guleeju slikti un stulbaijs ieradums celties agri aukshaa veel mani nav pametis, nezinu - tas labi vaij slikti. eedu daudz rafaello un dzeeru daudz kokteilju un veel vairaak domaaju. man tagad slimiibas lapa. Atkal Gaarsenee, visos te tads manaams satraukums, ka me jau otro nedeelju peec kaarats maajaas - pilniigi vaij pashaij neerti. Bet es traukus nomazgaaju, filmu noskatiijos un daudz teejas dzeru. Kakls saap - ta aaka derdz un klepus arii nerimstas. sjovakar veel esmu ieplaanojusi vienu rakstu uzrakstiit un riitaa ieshju pa Gaarsenes parku staijgaaties - man nepatiik te justies kaa cieminjam. Pateijcos Siikajam par lielisko vakaru, un tad 4 stunads kratiijos autobusaa no riigas uz gaarseni, pa celjam pakjeeru chiko chiken paartiku, vieniigais kas man garshoja - kola, no taas es tieshjaam atkariiga. Gints pats vakar visu vakaru alu dzeera, esot maxima apa 15 santiimiem nopircis, bet garshojot tiri neko, pat pateijkt nevarot, ka tik leets un taa. Kaa jusm patiik mana ideja, ka es 100%tiigi nodoshjos maaciishanaas procesam - turpmaakos 3 meeneshjus, i mean??

09:11 pm

laij ka man gribeetos, esmu sev nosoliijos sjo zhurnaalu nepiekjeeziit ar ierakstiem par teemu viirieshji
taapat kaa nepiekjeeziit savu dziivi ar vinjiem

10:20 pm

oficiaali zinjoju, tomeer esmu pa iistam apslimusi, nu taa, ka mamma ziimee joda krustus uz muguras un dzeru kumeliishju teeju
medu gan manii iekshjaa nedabuut, nevienam
bet vispaar - kaa senaak
tik un taa riit ieshju uz mezhu
Powered by Sviesta Ciba