hockeyholic ([info]hockeyholic) wrote on September 25th, 2010 at 12:00 pm
manējie

KĀRTĒJĀ FORŠĀ NEDĒĻA!

Kojās reti kad ir garlaicīgi. Uznāca vnr tāds garīgais - sāku vnk lēkāt pa gultu :D diez vai komenei tas patiktu, ja viņa to uzzinātu.. kušš! Protams, es sākumā tiku uzskatīta par jukušo, bet vēlāk manai lēkāšanai piebiedrojās arī Līga un Paula. Bija naaaais, normāli iztrakojos!

Ar klasi atkal braucām uz viesnīcu, šoreiz jau bija daudz foršāk! :) Noveicās, kad trolejbusa kontrolieris izkāpa mūsu pieturā, jo visi braucām pa zaķi. Lai gan it kā varēja droši braukt, ja ir studenta apliecība.

Gāju uz veikalu un satiku Ilzi. Bišku gaitenī sanāca čatiņš, kas sākās ar: Es te tgd dzīvošu! Un beidzās ar: tad sadzeram! ;D bet tas nav tas, ko jūs domājat! Mēs runājām par ūdeni!

Vienu reizi nereāli uznāca gruzis.. bet es normāli tiku galā. Pie mums atnāca čalis, tpc es aizgāju uz otru istabu. A ko? sēdēšu tur un raudāšu, gruzīšos, kad kāds atnāk ciemos? Bet tpt viņš pie manis ienāca. Nekāda baigā saruna nesanāca, bet paļubomu bija labi! Un pēc tam arī ar Līgu normāli aprunājāmies :) Ā, un čalis palika pa nakti pie mums. Bija forši, ja neskaita krākšanu :D un man teica, ka es kkādā brīdī piecēlos un teicu: Nu, wtf? WTF?? :D neatceros, bet ticu :D bet krākšanu kompensēja vakara miega dziesmiņas, mm. un forši kopā arī padziedājām.

Informātikā bija 2 darbi. Taisot 2., visu laiku dzirdēju fonā: jesss! jesss! Domāju, ka kāds spēlē kkādu spēlīti, tpc nepievērsu uzmanību. Kad vēlāk pagriezos, redzēju HOKEJUUU! Diemžēl paspēju tikai uz pēdējo bullīti, bet man ar to pietika, jo uzvarējāaaam! :)

Aizgājām uz volejbola treniņu.. Bija diezgan stulbi, jo viss notika tā it kā mēs visas būtu PRO. Ko darīt, ja neesi iepriekš nopietni trenējies volejbolā? Vari vnk nenākt uz treniņiem! Stulba attieksme! Bet es tpt tur vairs nerādīšos, cilvēki man arī tur nepatika. Tgd tikai gaidam basketbolu un ceram, ka tur būs labāk!

Atcerējos vecos labos laikus ar tautasbumbu. Tas bija fooorši :) atceros, kā ķēru bumbu, aktīvi centos ieskaistīties un tā nopelnīju citu atzinību un tādas ''vaaaaauv!'' nopūtas :) vienu gadījumu atceros īpaši - spēlējām pret citas klases meitenēm.. tur viena bija kkāds monstrs - dauzīja visas ārā! Bet toreiz es saņēmos un, kad viņa mēģināja izsist mani, noķēru bumbu un ar milzīgām dusmām triecu pa viņu un tā viņa izlidoja! Vēl tgd atceros to dusmu un pēc tam - triumfa sajūtu ;D citi arī teica, ka to varēja redzēt!

Vienu dienu gāju uz veici, nepaņēmu lietussargu. Man parasti lietus netraucē! Kad tiku līdz gājēju pārejai, sāka nenormāli gāzt lietus, bija tā, ka pat tam cauri neko nevarēja redzēt! Izmirku pamatīgi, mati bija kā izmazgāti, visas drēbes, kedas izmirkušas! Bet es tur stāvēju un IZBAUDĪJU MIRKLI! Citi, mašīnās sēdošie, gan jau padomāja, ka esmu jukusi, bet es dievinu lietu! :) Pa ceļam vēl nodomāju, ka labākais, ko varētu piedzīvot, būtu lēkāšana pa peļķēm un dejošana lietū kopā ar mīļiem cilvēkiem! It īpaši ar Agnesi! :) Vēl, kad bija nolijis, redzēju sporta mašīnu, kas radīja tādus šļakstus, kas bija cilvēka augumā! Izskatījās amazing! :) un vienai mašīnai bija violeti lukturi, yooo

Kad gājām uz viesnīcu, toreiz vēl ar meitenēm aizgājām pastaigāt pa centru. Atceros, kā viens čalis riktīgi ''ieurbās'' man acīs un iiilgi skatījās ;D bija dīvaina sajūta, bet pēc tam ar Santu parēcām ;D

Kad vēstures stundā mūsu foršais skolotājs sāka izcelt to, cik kuram forša klade, vnk zināju, ka par manējo arī kko pateiks! Šreks nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu, tas nu ir fakts! Krč parunājām, ka mana mīļākā multene ir Šreks 2 un ka Raivis Vidzis, attēlojot Šreku, arī bija foršs :) Pats labākais ir tas, ka skolotājs kko stāsta, stāsta un pēc tam izmanto savu foršo teicienu: labi, joks! un tad visi reizē sāk rēkt ;D

Man ir vēl daudz kas, ko pastāstīt, bet uzrakstīšu vēlāk, jau apnika!

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: