((Anonymous)) wrote on January 5th, 2004 at 05:09 pm
haa
ha haaaa - ja tu zinaatu, kaa tu mani sasmiidinaaj - 1 cd ar atlaideem. es jau protams saprot ka tie apmeer ir dazhaaad, bet nu shaaa vai taaa.
taatad - es noteeereej kaads 50 vai 60£ uz tiem cd ar atlaideem 2 dien laikaa. nekas jau daudz nav iepirkts, bet ir kas jauns ko paklausiities, jaaa
vot es var teikt, ka man paarnjeem drudzis, jo iepirk arii dahz lab rip, ko nemaz nepaziist, bet liekas, ka vareet buut labs un ka jau tik leeti...
tas saucaas - katrs juuk praataaa savaadaak!!!!
bet tam visam ir apaksaa protams kaut kas vairaak, kas diezgan saistiits ar pateerreetaaj sabiedriib un indiviida veelmi izcelties a kaut ko un veidot savu individualitaati, ko biezi dara ar sviestainiem liidzekliem. it iipashi ja nejuut savu veertiib citaadaa zinjaa - indiviid psihologij un taa taalaak! baigi daudz vareetu saraxtiit, jaa, bet slinkums drukaat jau par zinaamaam lietaam!
vot vakar palasij iesaakum no Krokodiiil gudriibas (Pols Hoffmans) - forsas lietas par sabiedriib bij. sajutos muljkje nedaudz.es gan tikai izlasiij 5lpp, bet likaas, ka taa graamat vareet buut baig inchiig, tikai angliski var neduadz smadzens izmezhgjiit!
man skiet ka taa mana poliete nopirkus to gramat, bus jaaaiznjemas kadreiz, heh, ja buus laika.
Luss, protams
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.