eič sī ([info]hellcat) wrote on June 30th, 2008 at 08:29 pm
o, es ljoti labi saprotu, ka es biju emocionaala, un ar sho sievieti man vienmeer sanaak taadai buut, jo ar vinju ielaisties kaut kaadaas darba dariishanaas ir ljoti nepatiikami. lai gan man likaas, ka mans nelielais striids bija ljoti nemanaams, varbuut ka es paarlieku satraucos un mana balss skaneeja skaljaak nekaa parasti. to es varu atziit.

es jau protams neizstaastiiju galveno probleemas ceeloni, jo to lasiit buutu gauzhaam garlaiciigi un izklausiitos siikumaini, bet vinjai ir tendence njemt citu nodalju apriikojumu bez atljaujas prasiishanas un visaa pasaules kontekstaa man buutu pilniigi vienalga, bet taa tomeer ir mana atbildiiba, lai es zinaatu, kas notiek manaa nodaljaa un visaadi shitaadi aiz muguras dariijumi no vinjas puses nenotika pirmo reizi un arii ieprieksheejaas reizes esmu vinjai uz to noraadiijusi, un zini, man vienkaarshi piegriezaas kaut kaada elementaara pieklaajiiba. un vinja biezhi manipulee ar citiem cilveekiem un vienmeer noraada, ka ir citi ir vainiigi, kas vinjai liek dariit to, ko vinja dara. piem., vinja ir pie cita menedzera un saka, ka valda vinjai atljaava njemt apriikojumu no savas nodaljas. un kad valda iet vinjai prasiit, vinja saka, ka karolaina vinjai atljaava njemt. un kad tu ej pie karolainas, karolaina saka, ka vinjai tika pateikts, ka es esmu to atljaavusi.

patiesiibaa tas viss ir tik stulbi un galiigi nesvariigi. un ja vien man spiestaa kaartaa nebuutu jaaiet atvainoties, es buutu par to aizmirsusi
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.