hege

aizmirstas lietas

Aug. 15th, 2007 | 11:41 pm
From:: hege

kamer te ciba-biba chakarejas...ta ari svarigako izlaizhu.

ta esmu palaidusi garam pukstus par:

- musangu (kakjveidigs dzivnieks, kas var uzrapties uz augstu eku jumtiem, parnesa trakumsergu un ar kuru sakas SARS epidemija visa pasaule UN UN kursh tepat naktis rapo aiz mana loga...pirms paris dienam vienu redzeju lienam pa trubu uz augshu). vietejie teica, ka vinji var ielist pa logu un sakost.

- kjinieshu kaiminju Jacky (fuck him!), kursh ar savu druzhku aiz sienas dzivo un ar kuriem dalu vannasistabu. Dzhekiju vienkarshi ienistu (lai gan domaju, ka es ienist vispar nespeju), jo vinjsh katru darba dienas riitu 6:58 am nenormali skalji musu kopigajaa izlietnee atkreepajas, spljaudas, snjauc degunu 15min garumaa!!!! vel riebjas ieraudzit vinja punjkus turpat uz izlietnes malas, Dzhekija kuusu (blje) uz tualetes poda brilles un vannasistabas gridas. Ta negantaa atkrepashanas no riita ir dalja no kjinieshu ikdienas; esmu nolemusi savas cieshanas iemuzhinat isaja video sava fotoaparata. Pamostos 100% gadijumos...ta ka fochiks sonakt bus pie gultas. Un novelesim Dzhekijam lielo punjki riit no riita!

- dengue fever, ko parnesa mazie knishlji, kuri labi dzivojas lielas pilsetas (ka Singapura un Kuala Lumpur - tepat aiz loga), kuru kodieni ir letali, pret kuriem nav vakcinacijas un pilnigi nekadas zales, lai atlabtu. Latvija erces tad vien shkiet tirais spljaviens!

gan jau ka ko vel piemirsu...

te jau gandriz pusnakts. iemiegu
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if hege lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: