April 2010   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

kautkaadi melnie

Posted by [info]happiness on 2010.04.03 at 19:15
Nezinu, kas notika, bet es biju traki dusmiigs...kaa par nelaimi tieshi viss sakrita ar mammas sagaidīšanu lidostā!

Viss aizsākās laikam jau pa dienu, kad tika vārītas Lieldienu olas, it kā jau nekas, bet vecmāmiņa taisījās olas varīt 30min, man tas šķita teiksim kādas 3 reizes par ilgu, es to arī atklāti pateicu, bet nezin kāpēc vecmāmiņa man neticēja (mums izcēlās neliels strīdiņš) un lai pārliecinātos par to, kam taisnība, viņa piezvanīja uz laukiem, izrādijās - arī tajā galā cilvēki parasti olas vāra kādas 10min! Un tagad sakiet kam bija taisnība!? Ha, protams man!
Nākamais piliens laikam bija Airbaltic bagāžas kavēšanās!
Redziet, es devos uz lidostu, tajā mirklī, kad internetā parādijās paziņojums, ka lidmašīna ir nolaidusies, tā kā no manām mājām līdz lidostai ir kādas 10..15min, es pilnā mierā lēnā garā devos turp, tiko biju iebraucis lidostas teritorijā, atskanēja telefona zvans, mamma teica, ka gaidot bagāžu!
Ok, nodomāju nu cik ta ilgi var prasīt bagāžas gaidīšana (bet biju aizmirsis, cik ilgi to lietu dara muusu lidsabiedriiba), tāpēc izlēmu ka nelikšu autiņu maksas parkingā un apstāšos pie lidostas ieejas...domāts darīts!!
Jaa, kaatad, tikliidz esi piestājis tā pie tevis klat virs zaļaa vestee,ar zestiem jau raadot, ka jabrauc prom! Nu labi izdomaaju ka parinjkjoshu lēnā garā pa lidostas teritoriju! :) Jā rinkjoshana beidzaas ar kāadu 10.apli! (labi varbuut parspiileeju kaadu 7.apli), bet ticiet man tas ir tieshaam BOORING un nokaitinoshi!!! Paspeeju pie sevis jau nolamaat to airbaltic bagaazas apkalposhanas personaalu...labi visu Airbaltic!!
Mirklii kad pamaniiju mammu pie lidostas izejas, taisiijos apstaaties...un atkal, jaaaa, kaatad!!!
Leenaam saaku griest stuuri lai piestaatu malaa, bet te atkal viens kretiins, lai cik tas nebuutu diivaini, bet arii melnaa volvo, Pilniigi neskatoties spoguljos un uz saaniem uzsaaka braukt gandriiz apskaadejot manam auto saanus (isteniibaa nevar zinaat kaa tur tass viss buutu beidzies, ja vien tas pats kretiins nebuutu tomeer pacelis galvu un ieraudziijis manu auto priekshaa vinjeejam!)
Jaa reaali biju dusmiigs!! Kursh dod tiesiibas shadiem cilveekiem, kas uzsaaak braukt skatoties ne tajaa virzienaa, kuraa auto parvietojas (preciizzak uz blakussedeetaaju, bet ne uz celju)!!! Labi saprotu brauc pa shoseju, paskaties uz laukiem, kalniem, upeem utml!! Bet vietaa kur dziiva satiksme, vnk njemt un braukt neskatoties!!!

Bet tas nebija viss!! Braucot atpakalj no lidostas uz majaam, man bija jabrauc garaam pareizticiigo bazniicai!!! (Neticeesiet bet vinjiem shogad sakriit Lieldienas ar mums) Var uzreiz redzeet braukshanas kultuuru!!!
Auto samesti kaa pagadaas, bez maz vai ielas viduuu! Un tiec garaam, kaa pats maaki!!! Izskatiijaas taa, ka visi aizskreejushi uz kautkaadu pasaakumu, kuraa dala miljonus vai tml! Jo celjsh tieshaam bija vnk aizshkjeersots ar shiem pamestajiem melanajiem bembjiem un mershiem!!

Nezinu, bet tas viss mani reaali uzvilka!!!

P.s. Bet var jau buut ka tas viss ko es te uzskaitiiju isteniiba ir siikumi, kas nemeez sadusmot, un manas dusmas var izskaidrot ar to, ka nebiju gandriiz visu dienu neko eedis! Ok, ieshu paeest!! :)

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: