I nemaz nedomā
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 4th, 2005

    Time Event
    9:17a
    Sadziive
    Klozets ir kaput. Prom neiet un burbuljo. Kak prekrasna zhiznj!
    Neviens jau, protams, neatziisies, ka nosliicinajis savas zekjes podaa.
    8:33p
    Pusliidz uz pekaam

    Shodienas programma iekljaavu tuveejo rajonu, proti pastaiga pa Brodway liidz Battery parkam un upes piestaatneem, kur tuuristiem piedaava draudziigi saspiesties palielaa kuterii un apraudziit tuvumaa Liberty statuju un Elis salu. Briiviibas statuju ljoti labi var redzeet taapat, bet izbrauciens ar kuteri, sevishkji saulrietaa vareetu buut skaists. Nez,ja nepiebeigs dilonis, varbuut veel izbraukshu.Pats Battery parks pilns atrakcijaam, arii miims-briivibas statuja aktiivi aicinaaja fotografeeties. Tad veel tur kaarteejie mellie breikotaaji bija sapulcinaajushi palielu cilveeku barinju, bet paareejie saseedushi uz parka solinjiem vai nu pusdienoja, vai bija iegrimushi horizonta liinijaa un tml., arii skrituljotaajiem Battery parks ir iecieniita vita. Un veel parka zaalienaa bija chupaam vaaveres - drosmiigas, pieradinaatas, viena pat "ieklupa" kaajaas :) Un veel parkaa bija struuklakas un dazhaadi piemineklji, bet taa kaa skulptuuru Njujorkaa netruukst, tad jaasaka iipashi neidziljinos visos veidojumos - kam, par ko, kad tas tapis. Skaists parks. ir papildinaata mazliet arii zinaama bilzhu kolekcija.

    Zheel, shodien mineetaa parka tuvumaa nebija mans koloriitais "coolwateronedollaronedollarcoolwater"...vinja aizvietotaajs galiigi netureeja stilu.

    Nu ja, un shodien nogaaju arii liidz Pasaules tirdznieciibas centra memoriaalam. Iespaidiigs skats. Ar caurspiidiigu seetu apjoztais zemes gabals noformeets gan ar veesturiskiem uzrakstiem, gan, protams, mineeti visi varonji. Uzreiz arii jaapiebilst, ka ne diena radio nepaiet bez shii memoriaala piemineeshanas - lai gan laukumaa notiek darbi, pashlaik veel joprojaam nav skaidra gala koncepcija, kadu sho memoriaalu veidot. Var jau arii saprast, ka visiem izpatikt gruuti un tas, protams, ir ljoti kritisks jautaajums shai tautai. Gribeeju it kaa kaut ko iemuuzhinaat, bet gruuti, kaut kaa ne ta roka neceljas, jo nu tur visi tikknipseeja un knipseeja nenogurushi, ne arii iisti ir iespeejams to visu kaut kaa labi paraadiit. Vispaar ar to Njujorkaa ir probleema - buutu ko nobildeet, bet nav kur atkaapties un atkal mazu krikuminju panjemt nav tas.

    Un veel Brodvejaa redzeeju apavu tiiritaajus. Tas gan bija jociigi. Un kundes rindaa staaveeja!

    Un veel man noteikti jaanodod sveicieni TrZ no ljauzha, pie kaa es uzturos. ;)

    Nu tad shodien diena godam nodziivota, viss apsolitais izdariits un klozets arii peekshnji atsaaka straadaat.

    << Previous Day 2005/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba