I nemaz nedomā
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 3rd, 2005

    Time Event
    9:14a
    big broth
    Ik pa briidm te notiek dazhaadi pasaakumi un akcijas. Piemeeram vaakardienas teema bija par un ap kruuts veezi. Taa kaa dziivojos Bruklinas tilta tuvumaa, tad varu apliecinaat, ka taa nav tikai neliela chupinja ljauzhu, kas staav kaadaa skverinjaa ar plakaatiem. Te pasaakumi notiek veerieniigi - Bruklinas tilts mudzeeja no sievieteem, arii Seaport un tuveejaas ielas tika blokjeetas un tas viss veelaa vakaraa beidzaas ar apmeeram pusstundas saluutu, ko itin labi redzeeju pa logu. Visu dienu bija dzirdama muuzika, skalji sievishkjiigi izsaucieni un taa. Un tieshi saluuta kontekstaa atcereejos, ka Manhattanaa visu laiku ir sajuuta, ka Big Brother watches you, jo visur ir kameras, ja nav kamera, tad ir policisti, ja nav policisti, tad ir geljikoptjeri, ja nav tie,tad ir upes policija utt. Arii metro gadiijaas dzirdet, ka nezinaamas izcelsmes maisinji ir muusu lielaakie ienaidnieki. Policijas sireenas ir ikdiena. Pat ugunjoshanas laikaa viens heliitis aplidoja kraashnjas uguniigaas pukjes, lai paarliecinaatos, vai ar taam viss ir kaartiibaa.

    Un peerkot alkoholu ir jaauzraada personu apliecinoshs dokuments pat ja tu jau sen vairs neizskaties peec tiinja.
    10:29a
    matemaatika
    Texta uzdevums. Pēc Faarenheita temperatuura ir 97,4. Eiropietis grib apreekjinaat, vai peec Celsija buus dziivotaajs vai jaameklee koka kaste.

    P.S. Pareizo atbildi jautaa man.
    10:34a
    kino
    Un filmas, kuraas paviid NYC, skatiities tagad ir pavisam savaadaak. Taa vairs nav abstrakta pasaules dalja, bet konkretas eekas, konkreeti debesskraapji, konkreetas vietas. Es pat zinu, kuraa ielinjaa nogalinaats Sveizijs filmaa Spoks. Un tiesu nams ar nebeidzamajaam kaapneem, kur advokaatus ieskauj zhurnaalisti, ir tepat netaalu, un Henks un Meg Ryan riita kofeiina devu iegaadaajas pavisam reaalaa pilseetu paarpludinoshaa Starbocks kafejniicu tiiklaa.

    << Previous Day 2005/10/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba