guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

love revolution [22 Jun 2008|02:18am]
[ mood | piepildiits ]

Teikshu taa... shii diena ir ljoti veiksmiiga. Esmu par 80% gatava izlaidumam... :) Uuuuuun... vakars tika nosleegts ar lielisku, pozitiivu energijas devu!!!!!

...Lenny Kravitz!

Cilveeks, kura muuziku miileeju, miilu un pee shii vakara miileeshu veel vairaak... :)
Vaardos neaprakstaami labs bija shii vakara koncerts. Jaasaka vien - lai kozh pirkstos tie, kuri shovakar nebija Areenaa Riiga. Pirmkaart, jaasaka, ka parsteidzoshi bija tas, ka Lenny nemaz nespeeleeja tikai un vieniigi jaunaa albuma dziesmas, kaa tas ierasts, ka aarzemju maakslinieki dodas koncerttuurees un speelee tikai jaunos gabalus. Un taas jaunaas dziesmas, kuras arii tika speeleetes, man ljoti patika. Otrkaart, tas nebija shovs (kaa dzirdeets, Kailijai vakar tas bija labi izdevies), bet gan muuzika un koncerts tiiri dveeselei. Jo godiigi sakot, vismaz (!!!) reizes triis man skreeja skudrinjas paar muguru un zosaada uzmetaas no labsajuutas.

Momenti, kuri palika atminaa visspilgtaak - Lenija apseeshanaas pie klaviereem un "I'll be waiting" izpildījums. Protams, akustiskā "Again" versija, kā arī roķīgā daļa, tai skaitā "American woman" un lieliskais "Fly away"...

Ja salīdzina ar to koncertu, kas areenaa bija 2 vai 3 gadus atpakalj, viennoziimiigi jaasaka, ka tas nestaaveeja klaat shii vakara emocijaam un skaneejumam.

Un Lennijs ir "audzis". Vismaz shoreiz vins nespeelee tikai gjitaaru... Vins, kaa jau ieprieks mineeju, speeleeja klavieres, kaa arii bundzinas (taas afrikaanju), un bungas "lielaas", padzenot malaa bunjgieri... iists multiinstrumentaalists.

Skaista bija dziesma, kuraa lieliski nospeeleeja pavadoshaas grupas daliibnikes - trompetists (man shkiet, ka taa bija trompete, kas tika speeleeta:)) Vnk ideaali.

Un kioncerta izskanaa, visiem vienaaa ritmaa leekajot, Lenny Kravitz fimas ziime - "Are you gonna go my way"... Neaprakstaami. Smaids pa visu gjiimi... :) IIpashi tamdeelj, ka pirmajaa reizee, kad vins speeleeja LV, man bija jaapaspeej uz peedeejo vilcienu uz Juurmalu, kaa rezultaataa sho dziesmu toreiz nedzirdeeju. Bija lielas sirdssaapees, jo shii ir viena no manaam favourite... Bet shodien. Ak... :)

Un teikshu godiigi, taa vairaak kaa stundas staaveeshana un Lenny gaidiishana bija taa veerta. :) Neskatoties uz to, ka shobriid kaajas beigtas, sajuusma joprojaam nav pargaajusi.

Thak you, Lenny.
C you next time! (taa vinsh pats atvaadiijaas - un jaa, ja vinsh buus LV tresho reizi, es noteikshi ieshu!)

Un veel pirms guleetieshanas uzgriezham skaljaak... Gan jau ir iespeejams nojaust, kursh izpildiitaajs man tagad skan :)

6 comments|post comment

navigation
[ viewing | June 22nd, 2008 ]
[ go | previous day|next day ]