guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

*ieprieksheejaas 24h [10 Jun 2006|07:49pm]

vakar sevi piespiedu izvilkties no maajas laukaa. aizdevos uz riigu, satikos ar [info]sin  un [info]tiika , iemalkojaam pa dzeerienam krastmalaa un tad uz Casablanku. Jaasaka kaa ir - biju tur pirmo reizi. Vislielaakais pluus kaads vien var buut - nav jaamaksaa par ieeju. ;)

Bet taa visaa visumaa... Casablanka laikam nav prieksh manis. Neesu tik liela dzeza muzkas cieniitaaja. Turklaat jaasaka, ka tur skaneeja visnotalj jociiga muuzika. Pat nez kaa sauc. Dzhezs, chill outs?? Damn, nezinu. Bet nu... taada veida muuzika man patiik nelielaas devaas. Vakar viennoziimiigi bija par daudz... Liidz ar to (vismaz man!) izklaide nesanaaca tik jautra kaa biju cereejusi. Vakar vispaar nebija taads gariigais... Lai gan gribeejaas tuseet. Njaa, nu ko lai dara... Paaraak liels pieradums pie Studentu kluba... Patika man Casablankas interjers. 2 staavi. Katraa it kaa savu muuziku speele, bet tajaa pat laikaa no vienas un taas pashas shnites. :( Uzstaajaas Briefing. Klausiities var, bet kaa jau teicu - nelielaas devaas. Briefingus bija atnaakushi paklausiities arii uzlecoshaas zvaigzniites - Astronauti...
Njaa, bet sin un tiika gan ritiigi paspeeja iefanoties... taa nu man vakar dazbriid taa izklaide sanaaca taada vientuliiga... Bet nu - vismaz apskatiiju veel vienu no Riigas tusinu vietaam.

Shodien atkal bija jauka diena. Taa kaa vakar dzerts bija maz, pohu nekaadu nebija. Viss bija chikeniekaa. Tik nedaudz ar miegainiibu ciinos. Atbraucu maajaas. Senci taisaas atkal braukt prom. Ieedu sausaas paarslas un devos shamiem liidzi. Rezultaataa esu iepirkusi 2 dzinsu bikses. JEIJ! Beidzot! :) Vienas man patiik ljoti, ljoti. Otras vnk patiik. ;) 

p.s. uzzinaaju, ka izraadaas pagaajshsestdien esu dejojusi valsi ar [info]sin  uz Jomas ielas. un tas pat esot uzfilmeets ar [info]mankijs  paliidziibu. nu no saakuma neticeeju. tagad, lai gan neesu veel redzeejusi savaam aciim sho lietisko pieraadiijumu (tb uzfilmeetos kadrus), it kaa saku ticeet. taatad veel viena fakta konstataacija - valsha dejoshana ir bijusi laika posmaa, kad manaa atminnaa nedaudz padzeesusies filma deelj labaa krievu shnabja. :D njaa, kas to buutu domaajis, ka dzeerumaa dejoshu valsi! :DDDDDDDD es tak enmaz nemaaku valsi dejot. aapraac. gibas redzete to video. buus reeciigi uz sevi apskatiities. jaa, bet shitaadi atminnas zudumi man bija bijushi tikai 10.klasee, kad taa iisti nemaaceeju dzert un paarforseeju ar alkoholu. luuk, ko dara neLatvijaa razhotie shnabji. izdzeraam nemaz ne tik daudz. bet KAADS EFEKTS! :D taa teikt, tik labs, ka pilniigi valsi jaasaak griezt! :D gribu redzeet to video! :D

4 comments|post comment

navigation
[ viewing | June 10th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]