guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[07 Apr 2006|12:14am]
iensas... joprojaam pamatiigs klepus.. un klepus leekmes, kas saakas neiistajos briizzos.. piemeeram, nakc viduu, kad viss miegs tiek izbiedeets un tad vairs envari aizmigt, jo klepo 3h no vietas... tamdeelj otro dienu peec kaartas staigaaju apkaart kaa zombijs, jo neesu izguleejusies... tad veel, piemeeram, lekcijas/seminaara viduu, kad esi iesprostots ar apkaart seedoshiem studentiem-juristiem, un nav iespeejas izkriet gaitenii izklepoties... tad seedi solaa un meeginni klusu klepot ar asaraam aciis, nezinaadams kur likties no taas pretiigaas kasiishanas sajuutas kaklaa.. peedejeo triis dienu laika esu izmeeginaajusi visaadas ripas... shodien iepirku siirupinu.. ceru uz atlabashanu, jo esu pamatiigi nomociijusies ar klepu!

shodien kd.. ar pretiigiem jautaajuminiem un atbilzzu variantiem aakjiigiem.. sho to sajaucu, sho to nezinaaju un mazaak kaut ko zinaaju.. iisaak sakot - rezultaats buus ljoti neprognozeejams.. var buut 4.. un var buut arii 8! :DDDDDD

tad 2 apmekleetas biblioteekas un kaadas 5 h kopumaa pavadiitas mekleejot info par b.d. teemu... labi, ka vizmas neizgaazu naudu par kopeehsanu jo juridiskaas augstskolas biblioteekaa izmantoju savu kattinu ar 26 kopijaam par velti.. taa naakti iztereet...pag..tuuliit sareekinaasim... 1.30Ls... iekekonomeeta naudina! prieks! :) LNB gan izteereeju 15 santiimus... :) taa kaa biblioteekas apmekleejums man paneema daudz laika, bet ljoti maz naudinas...:D tas protams priecee!

tad nofoceeju 2 projektus.. lai d.d. nesaak suutiit nejaukus meilus... taa kaa shovakar ieplaanoc ielaadeet bildes, nedaudz pastraadaat un tad jau buus Draugi ieksh LNT un tad nakts palasiishana - "Nakts sardze". Miegs, cerams, shonakt bez klepus leekmeem..un ta riit saaksies lielais RAUTS.. B.D. drukaashana! gribeetos sestdien tikt uz to nokia snow pasaakumu, bet nav paarlieciibas, ka tikshu... kaut gan - ja drukaa riit visu dienu un veel pusi nakts, tad pat vareetu izveedinaat smadzenes no B.D. un pc...

un jo vairaak es juutu vasaras tuvoshanos, jo vairaak saak nagi niezeet par domaam uz kaadu cellojumu... jaabrauc kaut kur! obligaati!!! tik jaaizshtuko... btw ir panesies neliels plaans apriilja beigaas jauno Tallink iemeeginaat.. Kaut gan uz "Fantaazijas" klaaaja jau esu atradusies.. kugjis kaa jau kugjis! :)tb praamis..:D vajadzeetu taa kaa stokholmu apskatiit.. bet nu redzees kas un kaa sanaaks!
post comment

[07 Apr 2006|04:07pm]
guleets ir daudz, bet juutos nogurusi... klepus ar vairs shonakt taa nemociija... taa kaa iisti nevaru saprast, kur probleema... laikam jau tajaa, ka apzinos, kas man jaapaspeej paveikt shajaa nedeellas nogalee... :(
post comment

[no]LÄ“MuMs...:D [07 Apr 2006|05:27pm]
mosh likt pofigu uz b.d. riit??!! peedeejaa laikaa piekeru sevi arvien vairaak un vairaak liekot "miixto" uz LU... bet neizejot aarpus raamjiem... tb galeejiibaas neieejot! nafig sevi paarmocit? gan jau beigaas taapat viss buus labi.. liidz shim vismaz ir bijis labi!
man domaat, ka es riit tomeer doshos uz nokia leave no trace.. tagad gruutaakais ir izdomaat - njemt lielo fotoaparaatu vai mazo digi canoninu... labas kvalitaates bildes, bet lieks smagums vs. sliktaakas kvalitaates bildes, bet smaguma gandriiz nekaada???? tas vot veel jaaizshtuko!
ok, plaans gatavs... riit uz nokia pasaakumu, lai gan veeljoprojaam ciinos ar sirdsapzinnas paarmetumiem pas shaada leemuma pienemshanu, shodien darbs un tad drukaat... liidz veelai naktij vai pat agram riitam!
2 comments|post comment

updeits ieprieksheejam poustam! [07 Apr 2006|09:02pm]
nekaa nebija! sirdsapzinnas paarmetumi pienneemaas speekaa un uzvareeja! basta! riit palieku maajaas un raxtu b.d. Shodien paaraak ilgi noneemos ar darba lietaam, ka neko jeedziigi neesu saakusi raxtiit b.d. Veel pie tam jaapalasaas nokopeetie materiaali, lai zinu, ar ko saakt otro nodalju!!! nevar, nevar.. Shoreiz prioritaate skolai tiek! Un galu galaa - jo aatraak pabeigs, jo labaak! Gribas izdariit visu aatraak un tad nemties ar labojumiem, kurus noteikti nemitiigi buus jaaveic, jo kaa ta iztikt bez smadzennu chakareeshanas no b.d. vadiitaajas puses... bet nu - vismaz izchakarees tagad, varbuut recenzents un komisijs tik ljoti nesiesies klaat... CERAMS! Riit taatad tomeer maaciibas! Neko dariit... Jaaiespringst un tad jau maijaa buus vairaak miera... tb peec exshiem! cik neierasti ir domaat, ka jau maija saakumaa man buus saucamaa sesija un eksaaameni..varen jociigi! pierasts, ka parasti jaamokaas juunijaa :)
7 comments|post comment

navigation
[ viewing | April 7th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]