guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[27 Mar 2006|12:37am]
jipiii! uz kalna gaaja superiigi! sniegs bija paarsteidzoshi labaa kvalitaatee. prasiijaam, paceelaaja billeti uz divaam stundaam, bet rezultaatataa dzeks iedeva uz 2h un kautkaadaam 40min... ideaali!!! nu gandriiz 3 h uz kalna pavadiitas. pats labaakais, ka es shodien saneemos un saaku leekaat paar mazmaziitinnu trampliinninu! :)) jeiii! :)
tagad gan iipahsi labi nejuutos... kaut kaa sho sezon dikti esu traumeejusi celjus un trakkaakais tas, ka kreisais celis baigi ilgi dziist... bija pagaajushas 2 nedeeljas kopsh pagaajushaa brauciena uz kalna, kur ne reizes nenokritu, bet tikai tupeeju uz celiishiem. man vini veel liidz shodienai nebija sadzijushi! un shodien no jauna tika apskaadeeti! tagad esu sapratusi, kuras ir manas kkermena vaajaakaas vietas. pirmaam kaartaam, CELJI! tagad ir doma iepirkt celju sargus. savaadaak taa sevi mociit nevaru. negribu nonaakt liidz taadai situaacijai, ka man saak veidotis uudenas..FUI! nemaz negribu par to domaat! nu nez, kaapeec tie celji uz katru siikumu tik nenormaali traki reagjee.. shodien ar kritu tikai paaris reiziites. turklaat nesaapiigi. nu traapiijaas 2-3 reizes uz celjiem taa kaa atspiesties... tagad man vini nenormaali saap. un tad otraa manaa vaariigaaa vieta ir astes kauls + krusti... shodien tikai vienreiz (lecot pa trampliinu) nomaucos tiiiri uz muguras... bet nesaapeeja! tagad es knapi varu piecelties no gultas. mugura man vienmeer bijusi vaarga..kopsh beerniibas kad drausmiigaa aatrumaa braucot ar skrituleneem nomaucos uz asfalta. es laikam triis dienas nevareeju pastaigaat! toreiz pie aarsta gan nebiju, bet man ir aizdoma, ka gluzi luuzums man nebija, bet varbuut kaut kaads IEluuzuminsh.. atceros tikai to, ka 2 gadus peec tam, kad es biju ilgi noseedeejusi skolas cietajos solos, man vakaros saapeeja astes kauls... ar laiku saaka saapeet arii krusti. tad nu luuk. shodien saaap gan celji, gan astes kauls+krusti. un tiesaam es nekritu saapiigi! nu debiili!!!!!
un runaa jau, ka jauniibas dienu traumas atsaucas vecumdienaas... nedod dies, man vecumdienaas buus leilas probleemas ar muguru. man jau tagad vinas ir. damn!
bet visumaa.. neskatoties uz traumam, kuras nesaportamaa veidaa ir ieguutas, diena uz kalna bija lieliska... saakaam, kad vel spiideeja sauliite, bet beidzaam pilniigaa tumsaa... un vislielaakie prieki par "pannemto" trampliinu! :) ok, es jau nelecu tik augstu kaa tur dazzs labs snoweris. bet eniivei..;) paaris cm no zemes atraavos, kas prieksh manis jau bija pietiekams adrenaliina liimenis! :)
8 comments|post comment

[27 Mar 2006|04:45pm]
[ mood | inxs - pretty vegas (z 95.3) ]

snieg... plaanaam, mazaam paarslinnaam!

jaasaka godiigi...gribu, lai ziema veel buutu kaadu meenesi... taa lai varu uz kalnu aizshaut kaadu trampliinninu izbaudiit veel! ;) un ta peec meenesha gan pavasari vaik... nu taa, uz hokeja chempi, lai zem baltaa izlases krekla nav jaavelk biezzi dzemperi...

bet sobriid ziema man ir topaaa! nebuutu tik daudz daraamaa, es katru otro dienu seedeetu uz kalna! ja tresdien sanaaks izbriiveeties, tad vakaraa moshka aizlaidiisim uz riekstu kalnu... jaaiemeegina taik arii citi kalni bez gravas...:)

1 comment|post comment

bakalaura dabrs.... [27 Mar 2006|09:40pm]
..galiigi nerakstaas. es nez vai shovakar vareeshu kaut kaadu menrakstu nosuutiit savai vadiitaajai... blin!

ak jaa.. 3dien vakarpusee uz zzagaru! :)) vieniigi zheel, ka netikshu uz Riigas un Metalurga speeli jaunajaa Arena Riga, par kuru man nebuutu jaamaksaa oficiaalaa maksa (5Ls), jo esu Riigas2000 kluba biedre... nju neko! jaaizbauda ziema, kameer veel var! uz Riga Arena tikshu kad buus paarbaudes speeles pirms PČ un tad jau uz PČ Latvijas speeleem! :)

btw paarbaudes speelees speeleesim pret krieviem un veel kaut kas bija taads ieveeriibas cieniigs... iisaak sakot - uz paarbaudes speeleem ar jaaiet! :)
2 comments|post comment

navigation
[ viewing | March 27th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]