guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

Visi 12.apriiliii pie radio! :) [09 Mar 2006|04:15pm]
[ mood | uz vilnja :) ]

Vispaar jautra diena... un visa saistiita ar graamataam!
Saaksim ar to, ka es iepirkos... Jaanna rozez graamatniicaa izteereeju svau daavanukarti un iepirku:
1) Nakts sardzi
2) Pa dikti leetaam naudaam: Dz. Eervings "Luugshana par Ouenu Miiniju" (ieprieksh maksaaja 8.20, es nopirku pa triiniiti) un "Talentiigo misteru ripliju" (ieprieksh - 4.20 tagad pa divi lati!)... Ja kaads veel var paspeet - atlaides tieshu Jumavas graamataam Jaanna rozes graamatniicaa liidz riitdienai! Silti iesaku!

Un veel lielaaks prikols... Iisaak sakot - vakar klausiijos radio swh un Lielo vakaru ar Tomu Greevinnu priekshgalaa...Un tur ir tas pasaaciens "Ko par to domaa tu?" Bija jaapiesakaas uz graamtas lasiishanu - graamata "Amsterdama" - es pieteicos... aizraxtiiju bezsakariigu meilu un beigaas skatos shodien e-pastu, ka man jaapiezvana un jaapiesakaas, kad ieshu peec graamtas...:DDDDDDD Labssss! Taatad - 12.apriiliii... ES TIESHRAIDEE TELEFONISKI IZTEIKSHU SAVU RECENZIJU par sho graamateli! :) Labs... taatad manaa ieguvumaa ir jau 4as graamtas... ;) Veixmiiga graamatu diena man shodien sanaakusi! :)))) Tik es nekad taa iisti neesu recenzeejusi graamatu (iznemot literatuuras stundas:)... Buus interesanti!

Shii buus otraa reize, kad buus jaachapo uz SKanstes ielu uz radio swh... Pirmo reizi gaaju peec balvas - tumas diska - pirms kaadiem 3 vai 4 gadiem... Tur interesanti ir ar tikshanu iekshaa... Jaauzmeklee apsargs, tad jaapiezvana bija, jaapasaka ko tu gribi un kas esi, un tad jaakaapj uz 4to staavu, kuraa beigaas netiku iekshaa, jo bija kodeetas durvis...:DDDDD Dabuuju staaveet aaraa un gaidiit, kad naaks kaads aaraa no kodeetajaam durveem! :)) Pielauju, ka shoreiz buus tikpat interesanti! :)Kaads peisakaas uz liidzieshanu? :) Iehsu otrdien drosi vien... Jaa, un otrdien es pirmo reizi tiksos ar savu bakalaura darba vadiitaaju! Brrr... cerams, ka nepateiks, ka manas uzraxtiitaas 5lpp ir galiigi un pavisam garaam!

5 comments|post comment

[09 Mar 2006|08:00pm]
baigi gruuti pamaaciities, kad naak miegs un gribas dariit pavisam ko citu... piemeeram, paskatiit tv pirms aizmigshanas :P
shodien galiigi neesu izguleejusies...:(

un vinnijs tiko pazaudeeja tenisa bumbinnu, ko biju iedevusi vianm ripinaashanai.. tagad pashai buuus jaaiet jaalozhnaa visas gultapakashas un skapjapakshas..:D
post comment

"Izvirtulis" [09 Mar 2006|09:00pm]
vienreiz pa ilgiem laikiem iehsu uz teaatri. riit kopaa ar oomiiti. uz "Izvirtuli"...;) jejjii! :) omiite bija biki apbizojusies uz mani, ka kaadu pusgadu apakalj negaaju viani liidzi uz vienu izraadi, taapeec nekur neaicinaaja, bet laikam beidzot buushu izpelniijusies to, ka vina atkal ar mani iet uz kaadu izraadi.. agraak, kad biju siikaaaka, ar omiiti tiiiri biezhi staigaajaam uz teaatri. vinai jau kuro gadu pec kaartas ir abonomenti 2i...;) nju taa luuk! uzreiz peec seminaara kultuuras pasaakumi! :) ko vaik, to vaik kaadreiz! peec tam palikshos pie omiites pa nakti un 6dien no riita uz maajaam! tik jaaizlemj, kaadu no manaam graamataam, ko shon iepirku, vajadzeteu nemt liidzi pei omiites, jo vakaraa pie vinas tak nebuus ko dariit! vina parasti skataas mullkiigus tv raidiijumus! kaa jau omiites! :)))))
6 comments|post comment

navigation
[ viewing | March 9th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]