guceens in BLACK & WHITE -- Day [entries|friends|calendar]
guceens

[ website | guceens in BLACK & WHITE ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[11 Feb 2006|12:07am]
man nav ne jausmas, kaa es paardziivoshu sho semestri.... shodien man bruuk virsuu arvien vairaak un vairaak nepatiikamas zinjas.. jaasaak laikam jau ar to, ka seminaaraa uzzinaaju, ka tomeer no anglju valodas man neaizmukt..tomeer buus jaalasa gan tie spriedumi, gan taa graamata anglju valodaa... jo ja nebuus izlasiiti spriedumi, tiks likti miinusini, kas nemaz nespeelees par labu, izliekot gala atziimi! bet neskatoties uz to, pasniedzeeja rullleee!! visu sodien sapratu pie vinjas! superiiiga! bet stingra!
otrs nelielais shoks man iestaajaas 10minuutes apakalj - izlasiiju savas bakaulaura darba vadiitaajas meilu... tb vinas atbildi par manu aizsuutiito bakalaura darba plaanu.. pirmajaa reizee meilu izlasot, nesapratu dalju...:D tipa latviesu valodaa,bet... var jau buut, ka amn shodien leenaa domaashana... bet fakts taads, kameer pasniedzeeja buus komandeejumaa, man divu nedeelju laikaa ir nenormaali daudz kas jaaizdara... MURGS!
es pat nespeeju iedomaaties, kaa shito savienoshu... peec shii semestra buushu nedaudz traka, deelj monitora starojuma un ar brilleem (arii deelj pc monitora), jo reekjinu, ka diennaktii man vajadzees 3/4 pavadiit pie pc...

darbs pie pc...
bakalaura darbs - atkal pc...
ES materiaali, gatvoshanaas seminaariem, tildes vaardniica - ATKAL JAU PC!!!!!!!!!

un daudz izgaaztas naudas par kopeeshanu... gan prieksh seminaariem, gan bakalaura... un es protams zinu, kas laika truukuma deelj tiks pabiidiits otrajaa plaanaa... laikam mani atlaishanas draudi tik driiz nebeigsies... tb ja nespeeshu pavilkt darbu + maaciibas... vnk naaxies izveeleeties... njaa... suudi buus!

cerams, ka shoreiz attaisnosies tas kaukaads teiciens - kam daudz jaadara, tas paspeej visu un veel vairaak... tipa - jo mazaak laiks, jo vairaak paspeej... tagad vein atliek nopriecaaties, ka man uz sho briidi nav otraas pusiites, jo diemzeel provaatajai dziivei ir kaput uz kaadiem 3 meeneshiem... ja ne pat vairaak!

nju ko.. shoavakr veel atpuushamies... un riiit uzsaakam skreejienu!!! LET THE BIG RACE BEGIN! saaksim ar neizlasiito spriedumu ES tiesiibaas... jo miinusu dabuut naakampiektdien negribaas!!!!!!! un gribaas nolikt exi, jo laikam bez maaciishanaas ar veixmi vien neizsprukt! cik es buushu laimiiga vasaraa sanjemot to bakalaura diplomu!!! es to jau juuutu! :))) tb to laimes sajuutu! :D


p.s. un nezin kaapeec, bet man vienmeer licies, ka man piestaaveetu brilles ;DDD kaut gan saulesbrilles es nevaru atrast jau kuro n-to gadu peec kaartas ;D ok.. cereesim, ka pie pc nebuus TIK daudz jaatup... jaameegina vismaz maaciibu materiaalus dabuut printeetaa/kopeetaa veidaa...
1 comment|post comment

[11 Feb 2006|04:40pm]
negaidiiita, paarsteigumiem (lasiit - iepirkumiem) bagaata diena...

1) manaa acu priekshaa gozeejaas jauns un smuks 17 collu monitorins... teetis padzirdejis, ka man tik daudz pie pc buus jaaseezh, pa nakti izdomaaja, ka ir jaaiepeerk jauns monitors, lai nesabojaatu savu redzi! naisss...:))))

2) iepirkaam teetim mazaa kalibra fochuku..canoninu - 55to ixusu... smuks, mazs un kompakts... galvenais, ka ielien bikshu kabataa! protams, priecaajos tamdeelj, ka pashai arii buus lietoshanas tiesiibas uz sho aparaatinu un darbam foceejot vairs nestiepshu liidzi savu "fujiku"...;)

3) kaa iegaaju apavu veicii, taa iepirku pirmos uzmeeriitos zaabacinus... ideaaali! galvenais, ka uz atlaideem nenormaali leeti... aada no aaras, no iekshas.... smuki, pusgari, melni zaabacinji uz papeediisha...

JAUWKA DIENA! Tagad gan jaakeras vai nu pie maaciibaam vai darba... ak jaa... vakar bija jaabuut paarskaitiitai algai, be nebija... gaidu pirmdienu! ja kas, buus tracis! gribu savus 50 nopelniitos Ls... maz, bet eniivei nauda paliek nauda!!!


p.s. tik neierasti liels liekas monitors un viss ko redzu ieksh vinja ;))))
6 comments|post comment

navigation
[ viewing | February 11th, 2006 ]
[ go | previous day|next day ]