greisa's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, November 7th, 2008

    Time Event
    11:07p
    tāda laikam ir dzīve
    jā - kārtējais vakarss.
    nerāls aukstums. beidzot satikti visi tik sen neredzētie bijušie klasesbiedri, draugi un paziņas, īstenībā tas priecē. un nereāls aukstums. ha un ar šiem čalīšiem var rēķināties - ja nav ko dzert, vi;ņi ņem un iznes kādus 7l šņabja no veikala![ne jau nu nopērk protams];D ah... mani jaukie prikaļisti! tiešām mīlu viņus. tikai vēl joprojām nereāls aukstums. kamēr sildāmies veikalā, visi kkur paliek un neatrodami. pa to laiku ar labāko draudzeni uz 3 puišiem zakrisiļi šņabi. un dzērām, bet mēs abas nedzērām, toties pušiem bija diezgan labi;) nu jā nosaluši, nevienu nevar atrast - ne gluži līdz galam laimīgi. laiks pavadīt labāko draudzeni uz mājām, bet negribas vienai iet atpakaļ, jo ārā visādi cilvēki.. njā viens no foršākajiem cilvēkiem, jau nedaudz iereibis protams ir it kā ar mieru, bet tomēr nepavada un kkur aiziet. vienām iet bail. sākam iet pa ceļam vēl piepišas kkādi džeki klāt, zvanam citiem draugiem, kas, paldies dievam, jau pēc 10 mijnūtēm bija klāt.
    nu jā bet galvenā doma - kā var pateikt ka "vai tad es kkad neesmu tevi pavadījis" un kad zvana, pateik, ka es taču teicu - nepavadīšu. tāds sviests! un vēl pēc tam pras kādēļ esmu apvainojusies! esmu nereāli dusmīga, viņš - pjāns! bet protams saku ka viss ir kārtībā
    līdz šim domāju ka tas ir viens no 3 visforšākajiem pušiem ko pazīstu, bet tagad esmu pavisam citās domās! laikam tā vajadzēja! ;Dha, intresanti - viņš ir mans bijušais draugs, bet tādu no viņa tiešām negaidīju!
    nu jā - kā viņš saka - ne mēs tādi, bet dzīve tāda!
    nu tad ejiet jūs! nekad tā nedariet! ja esat labi draugi, tad tādi arī palieciet! nekad tā nedariet, draugu dēļ 20minūšu nekad nedrīkst būt žēl. viskautkas var manīties, bet labi draugi paliks uz mūžu, ja arī tu būsi labs draugs viņiem.
    varbūt laiks izvērtēt dzīvi, varbūt tā bija mācība man, varbūt kādam citam, bet paradoksāli - rīt džekiņš neko neatcerēsies! tā ka tam visam praktiski nebija jēgas;D viņš diemžēl neatceras daudzus jaukus mirkļuis, kurus vienkārši nevajadzētu aizmirst, kaut gan kas vienam nozīmē visu, citam - nenozīmē neko.
    mca-mca - mīlu jūs;Dcilvēki nemainās!

    << Previous Day 2008/11/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba