19 March 2010 @ 11:19 pm
Salādējās.  
Es lepojos divtik ar sevi - ļoti smuki sanāk pa jaunam dzīvot. Un visu laiku iekšā iepumpējas tāda motivācija, tik piemetam, piemetam ogles. Pa lielam man šķiet, ka tas ir dēļ tām visām meditācijām, kuras mums ir jōgas laikā - for relax, iedomājies sevi esam pie jūras, cik ir mierīgi un forši...un vienmēr, kad vien rodas iespēja, sevi iztēlējos nevis tādu, kāda es esmu, bet tādu, kāda es gribu būt.
Nu jā - šodien ēdu precīzi vienu jogurtiņu, vienu banānu, vienu rafaello, vienu mazo vīnogu suliņu un 4 zivju pirkstiņus ar majonēzi - teorētiski ~500-600kcal. Un protams daudz, daudz tējas, malks tōnika un kōlas zero un pepsi-cola max.
Vnk naisss!
Un visu laiku uzlādējos. Grūtākie brīži ir, kad kko apēdu - mazum piegarša, gribas vēl kko iekost, bet tad ir tāds stop un ir mieriņš. Ja vēl vairāk vajag iedvesmiņas un izturības, tad pasēžu iekš polyvore.com un visādām citām smukumvietnītēm.

Un vispār, davai pēc 25min. visi skatamies "Četras kāzas un vienas bēres" filmiņu - piemēram, man šitais ietilpst iekš 101 lieta 1001 dienai.

Veiksmi, burunduki!