Vientuļais stepes vilks - [entries|archive|friends|userinfo]
Dieva nāve

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[14. Apr 2014|21:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lai ilgu laiku neizjustu šo diskomfortu, kad pēc vakariņām un pirms Troņu spēles sērijas jādiebj uz gastronomu, sapirku _nepieciešamo_ vairumā. Kā kāmis piestūmu pieliekamo kambari ar TO - _nepieciešamo. Tie, kas mani zin, vai arī iedomājamies, ka zin, padomās - goddesis laikam dažus kegus ar alu un pāris kastes degvīna tikko atvilcis migā. Likšu Jums vilties (laikam), _nepieciešamais_ man ir:

... auzu pārslas un rozīnes. Hā!
Linkvajag?

Comments:
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:14. Aprīlis 2014 - 22:05
(Link)
Es tevi saprotu. Man abas majas, gan Antalijaa, gan Stambulaa, skapiitii must to have ir auzu parslas, un auzu parslu muslis ar rozinem un riekstiem. Es vinjusu abus mikseju kopaa, jo katrs atseviski neapmierina :))
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:14. Aprīlis 2014 - 22:12
(Link)
To var saukt par kapeiku pi*anu, bet musli jaucu pats:) Bet brokastu putras vai pārslas bez rozīņu uzlabojuma ir man neiedomājamas.
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:14. Aprīlis 2014 - 22:22
(Link)
neliela vilšanās ir, bet drīzāk par auzeni ar rozīnēm, es auzas uztevru sāļi un kā pielniesīgu ēdmaņu, ne kaut kādu putriņu ļuriņu. laiga, laiga, protams, lojalitāte un respekts visiem kumeļiem.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:14. Aprīlis 2014 - 22:36
(Link)
Hehe, es brīdināju:> Un ja nopietni, kopš daru ellīgi fizisku darbu, neiedomājamu slodzi, empīriski nonācu pie šī, jo 4 olas un cūkas bekons brokastīs pulveri izkaltē jau pēc pāris stundām, bet ļuriņļuriņputra krampi tur arī padsmit h maiņu, nopietn:) Un vispār, sauksim par pašsiģestiju - man garšo, arī manna uot! Viss šis gan neizslēdz gaumi uz klasiku, ja var atļauties (brīvs laiks un galva prasa), degvīnam ar miestiņu palieku uzticīgs, nomierināju?:)
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:15. Aprīlis 2014 - 11:50
(Link)
pag, pag, es jau esmu ar visām astoņdesmit par auzeni. es tieši neatbalstu tos, kas uzkata ka auzene ir kaut kāda ļuriņputriņa. auzene ir ze best. man tikai tās rozīnes nepatīk :D