Vadonis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Aldis Gobzems

[ website | rododendrons.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 9th, 2021|05:01 pm
Anonymous
Ja neesi pamanījis, tu, zemiskais tārps un zemzemiskais zemcilvēk, Krišjāni Lāci, esi vienīgais, kas te sūdzas, lai gan pašam cibā nav ne savas vietas, ne vairs arī konta, mājās nav ne tradicionālās ģimenes, ne progresa doktordarbā, ideoloģisko sekotāju nekādu arī nav; toties tevi acīmredzami ir sadomazohistiskas tieksmes un patīk spārdīt lapseņpūzni, lai pēc tam peldētos tajās lamās, ko likumsakarīgi sagaidi, jo es visiem piegriezies līdz pēdējam ar saviem meliem un nekad_neatpišanos, par ko pats esi nopelnījis, ka nu jau tevi izsmej vismaz pieci konti cibā. Apsveicu! Bija vērts? Būtu labāk nosities pret altāri vai vismaz izpisis to sieviņu vienreiz pa astoņiem laulības gadiem, impotent.

Un pirms tu vēl kaut ko iečiepsties, JĀ, MAN NAV NEKĀDU ŠAUBU, KA 95% anonīmo komentāru pie maniem cibas kontiem ir Krišjāņa Lāča, Teloh.lv atkrituma autorizēti, jo vienkārši nav otra cilvēka, kas prot latviski un tik konstantā intensitātē heito nefolku, doxxo un bulijo (nesanāk jau, pats sevi vienīgi varbūt bulijo), nekad_neatpišas, vienmēr_melo un pazemo_sevi_pagalam_un_pavisam.

Ja tāds heiteris ir, piesakies (ielogojies, un ne kā arschmusik). Jā, es daudziem nepatīku, bet Klācis ir ar kaut ko unikāls un nesajaucams. Staigājoša un runājoša miskaste ar pimpi starp ausīm, tu esi, Lāci. Atvainojies Man, Aldim un visai cibai un tām meitenēm, kuras izprovocēji mani nodoxxēt (fui), esi konsekvents.

I'm off. Vēl 3 albumi un tad atpakaļ pie darbiņa. Kad pēdējoreiz par mūziku, ko klausies, maksāji tu, liekēdi, pirāt un lētstraumētāj?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.