making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[9. Apr 2021|20:50]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šo ir vērts piezīmēt - pateicoties plānotajām reformām, var teikt, ka ASV ekonomika beidzot veic kursa maiņu un pagriezienu pa kreisi. Pirmo reizi vairāk nekā četrdesmit gados.

Nozīmīgākās plānotās izmaiņas esot atbalsts infrastruktūrai, cash suppport, un care jobs. Domāju, ka iemesls priecāties ir ne tikai "cheering for your own team" nozīmē, bet arī gauži pragmātiskā, jo ASV uzņemtais kurss var gan iedvesmot pārējo pasauli, gan samazināt race to the bottom riskus, vismaz tuvākajā nākotnē.
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
From:[info]3koma14vs007
Date:9. Aprīlis 2021 - 21:20
(Link)
Vai tu troļļo, vai esi pilnīgi debils, ja priecājies par pašreizējās ASV administrācijas "darbiem" un "reformām"?
From:[info]krishjaanis2
Date:9. Aprīlis 2021 - 21:23
(Link)
ASV uzņemtais dogmātiskā transgenderisma kurss tiešām var iedvesmot visu pārējo pasauli ap ASV uzcelt sienu.
[User Picture]
From:[info]shrdlu
Date:9. Aprīlis 2021 - 21:58
(Link)
Reliģijas jau arī reizēm prasa absurdus upurus, varbūt ASV kundzības gadījumā pavalstniekiem bez ierunām jāpieņem arī tas dogmatiskais transgenderisms - vienkārši tāpat, lai apliecinātu lojalitāti.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:9. Aprīlis 2021 - 22:34
(Link)
Tu neesi ieciklējies uz to genderismu?
From:[info]krishjaanis2
Date:9. Aprīlis 2021 - 22:50
(Link)
Tu man jautā, vai esmu ieciklējies uz fundamentāli dēmonisku antropoloģiju, kura saka, ka nakts ir diena un ka visu izšķir tas, kā es dotajā brīdī "jūtos"?
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:9. Aprīlis 2021 - 22:53
(Link)
Ej troļļot citur :(
From:[info]krishjaanis2
Date:9. Aprīlis 2021 - 23:18
(Link)
Sākās, vēl viens pārjūtīgais, kuru acīmredzot aizskar un traumē iebildumi un kritika pret paša publiski izteiktiem dīvainiem apgalvojumiem (šajā gadījumā par ASV "reformām"). Jūs te visi cibā jūkat prātā.
From:[info]3koma14vs007
Date:9. Aprīlis 2021 - 23:45
(Link)
Paklau nelieti, troļļo pats citur, nevis Latvijā, mēsls tāds!
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:9. Aprīlis 2021 - 23:54
(Link)
Tev arī jauku vakaru zaķīt
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:10. Aprīlis 2021 - 12:29
(Link)
Jāatzīst, ka Pi biedrs vismaz komentē kaut kādā sakarā ar bloga ierakstu, nevis kā Krišjānis, kurš komentārus uzskata par tribīni saviem lozungiem.
From:[info]3koma14vs007
Date:10. Aprīlis 2021 - 13:47
(Link)
Pret kreisajiem, sākot ar CCCP, kuri iznīcināja manu tēvu un 50 gadus okupēja un postīja manu Tēvzemi, turpinot ar visādiem ķīniešiem, ziemeļkorejiešiem, kambodžiešiem, utml. un beidzot ar mūsdienu marksistiem-"liberāļiem"-totalitāristiem un pimkārt jau ASV tagadējo "Demokrātu" partiju, izjūtu un līdz savai pēdējai stundiņai droši vien nespēšu izjust neko citu kā vien visdziļāko naidu. (Kaut labi saprotu, ka naids ir slikta, neveselīga emocija, pagaidām nespēju iemīlēt kreisos kā sevi pašu.)

Savukārt, pret cibā rakstošajiem šīs ideoloģijas adeptiem un aizstāvjiem tāpēc izjūtu visdziļāko nicinājumu, jo ja šie cilvēki ar visām viņu akadēmiskajām izglītībām un zinātniskajiem grādiem nav spējīgi saskatīt un saprast, ka kreisā ideoloģija visā iepriekšējā cilvēces vēsturē ir nesusi vienīgi postu un iznīcību (nav neviena pretēja - pozitīva piemēra), tas liecina par šo cilvēku intelekta nepietiekamību, kā rezultātā viņi nav spējīgi uz argumentētu diskusiju, bet vienīgi uz savas ideoloģijas autoritāru uzspiešanu un mute aizbāšanu oponentiem, kā tas arvien spilgtāk izpaužas visā pasaulē, it īpaši Rietumos - ASV un Vakareiropā.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:10. Aprīlis 2021 - 14:23
(Link)
Man ir žēl par to, kas notika ar tavu ģimeni.

Tomēr vai tev nav ienācis prātā, ka rezultātā esi mazāk objektīvs savos spriedumos?

ASV Demokrātu partijai nav konkrētas ideoloģijas, cik zinu, tā ir "varavīksnes" (plaša spektra) apvienība, ko zem viena nosaukuma tur nejēdzīgā divu partiju sistēma un fakts, ka otra no tām ir alternatīvās realitātes partija.
From:[info]3koma14vs007
Date:10. Aprīlis 2021 - 15:43
(Link)
Ja ar jēdzienu "alternatīvā realitāte" domāta atrautība no reālās cilvēku dzīves un to vajadzībām, tad tas ir visai precīzs raksturojums tieši Demokrātiem, kuru šā gada nepilnos 3 mēnešos veiktās kā arī vēl tikai iecerētās politiskās un praktiskās darbības vērstas uz ASV kā valsts degradāciju un graušanu, un to, kā jau iepriekš rakstīju, nespēj vai nevēlas saskatīt kreisās ideoloģijas pārņemtie.

Zināmā mērā var piekrist, ka Demokrāti nekur nav formulējuši konkrētas ideoloģiskas nostādnes, taču viņu "darbi" liecina paši par sevi. Globālisms, antivalstiskums, antipatriotisms, antinacionālisms, rasisms pret baltajiem, naids pret kristietību, naids pret gadu tūkstošos veidojušamies vispārcilvēciskām vērtībām un civilizāciju degradējošu antihumānu "vērtību" uzspiešana to vietā, un tā varētu ilgi turpināt - lūk, kas ir pašreizējās ASV Demokrātu partijas seja.

Tāpēc ir pilnīgi absurdi nosaukt Republikāņus (patiesībā jau domāts Tramps) par alternatīvās realitātes partiju, jo tieši iepriekšējās četrgades laikā ASV gan ekonomiskajā, gan bezdarba līmeņa krituma ziņā, gan iedzīvotāju dzīves līmeņa, gan valsts robežu drošības, gan aizsargātības no ārējās noziedzības ieplūšanas tāpat arī iekšējās noziedzības apkarošanas ziņā un vēl daudzos un daudzos tīri praktiski iedzīvotāju dzīvē sajūtamos aspektos ir sasniegusi pacēlumu un progresu. Un tieši tā amerikāņu tautas daļa, tās zemes sāls, kas veidojusi un cēlusi šo valsti, to novērtēja ar ASV vēsturē neredzēti augstu atbalstu vēlēšanās esošam prezidentam pēc pirmā amatā pavadītā termiņa.

Bet neliešīem globālistiem "Demokrātiem" šie visi ASV panākumi bija kā duncis mugurā, tāpēc viņi mācījās no savām 2016. gada vēlēšanās pieļautajām kļūdām un 2020. gada vēlēšanās viņiem bija jāveic visgrandiozākā viltošana jaunāko laiku vēsturē, jo viņiem bija tapis skaidrs, ka godīgās vēlēšanās viņu izredzes ir nullei līdzīgas, ja jau ar 2016. gada viltošanas līmeni izrādījās nepietiekami, lai masīvi propagandētā un reklamētā Klintone uzvarētu Trampu, kurš nenāca no Republikāņu partijas, netika tās lielāko sponsoru atbalstīts un nebija tautai pazīstams kā politiķis.

Tāpēc tieši tu, izskatās, dzīvo alternatīvā realitātē, ja vari apgalvot, ka pašreizējā ASV administrācija ir vērtējama pozitīvi, bet iepriekšējā - negatīvi.

Kas attiecas uz tavām šaubām par manu spēju objektīvi vērtēt totalitārus režīmus un to darbības sekas, tad, manuprāt, arī šādas šaubas tev var rasties no mentālās un emocionālās dzīves alternatīvajā realitātē. Manā realitātē labais un ļaunais ir skaidri nošķirti un nekad nesaplūst "objektīvā" relativitātē.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:10. Aprīlis 2021 - 17:02
(Link)
/lai masīvi propagandētā un reklamētā Klintone uzvarētu Trampu, kurš nenāca no Republikāņu partijas, netika tās lielāko sponsoru atbalstīts un nebija tautai pazīstams kā politiķis./

Ja es kaut ko baisi nejaucu Tramps ir no republikāņu partijas
From:[info]3koma14vs007
Date:10. Aprīlis 2021 - 17:40
(Link)
Pirms iepriekšējām vēlēšanām nebija. Tāpēc toreiz viņam atbalsts no partijas bija daļējs, daļa atbalstīja bet daļa, tai skaitā ietekmīgākie - Buši un tamlīdzīgie klani ja arī nebija tieši pret, tad vienkārši atturējās no atbalstīšanas.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Aprīlis 2021 - 23:23
(Link)