making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[26. Mar 2020|11:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Marts 2020 - 12:05
(Link)
Es esmu saslimis smagā formā jau divas reizes. Abas reizes nogulēju slimnīcā divas nedēļas, otrajā vēl mēnesi piespiedu kārtā nācās tusēt mājās.
Interesanti vai tu un ģedimins mainītu domas par atvērto robežu politiku, ja kāds morloks sadurtu, uzspridzinātu izvarotu jūs vai jūsu tuvos. Esmu ievērojis, ka ekstrēmi 'woke' cilvēki bez problēmām turpina bliezt savu partijas līniju pat pēc pakrišanas zem sevis radītajām problēmām, lai 'nezaudētu seju'. Tipisks piemērs tas onkulis, kura tik pat 'woke' dēlu nodūra kaut kāds brūnganais uz London Bridge. Jau nākošajā dienā viņš tviterī lika sarkastiskus jokus par torijiem it kā nekas nebūtu noticis.
Jūsu feikie uztraukumi ir tikai sevis dročīšana un tukumsignalizēšana, lai gozētos pareizības saulītē, nevis pragmatisms un mēs to REDZAM.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:28. Marts 2020 - 12:10
(Link)
Ko tu te atkal maisies ar savu fiksāciju uz migrantiem? Vispār nav sakara ar tēmu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Marts 2020 - 12:26
(Link)
Ja prastu domāt, tad saprastu, ka ir, caciņ. Pie tam runa šeit iet nevis par vīrusiem un migrantiem, bet attieksmi pret realitāti, viltus satrauktā pilsone tu mūsu.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:28. Marts 2020 - 12:33
(Link)
"..viltus satrauktā pilsone tu mūsu."

Ej dirst, maita. Es pati esmu riska grupā šim vīrusam, jo man kopš bērnībā slimotās astmas katrs sūda apaukstēšanās vīrusiņš izraisa bronhītu uz 1-2 nedēļām.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Marts 2020 - 13:22
(Link)
Labi, značit tā pat kā es. Be safe, caciņ.