making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[26. Mar 2020|11:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:27. Marts 2020 - 23:22
(Link)
Un vispār tu esi idiots šajā lietā.

Mans personīgais viedoklis par šīm žēlabām ir daudz tuvāks gnidrologam. Lai nebūtu daudz jāraksta, iekopēšu:

Lasot ekstravertu žēlabas par karantīnu sāku mazliet empatizēt. Laikam arī viņiem mēdz būt grūti. Starpība ir tāda, ka viņi 99% laika izbauda sev dominējoši labvēlīgu sociālo vidi. Beisiklī "chek your extrovert privilege". Šobrīd viņi mokas, jo nevar visu laiku nodarboties ar nebeidzamu emocionālo vampīrismu, vervelējot, gramstoties, žestikulējot, tusējoties, ošņājoties, emocionējoties utt. Es personīgi turpinu dzīvot tieši tā pat kā visus pēdējos 10 gadus.

Bet es to nekad neteikšu kādam cibā un arī nesmiešos – ha, ha, beidzot jūs dabūjāt. Tieši otrādi, es pielieku visas iespējamās pūles, lai izrādītu empātiju, kādam kas cieš, aizstāvētu tiesības paskriet parkā vienam un pat izrādīt gatavību pārkāpt likumu, lai šķērsotu robežu un varētu to darīt valstī, kur tas atļauts. Un to pareizi uzrakstīt nav viegli. Es arī zinu, ka šie cilvēki nekad neizrādīs empātiju man, kad situācija būs apgriezta – kad darbā vai kādā konferencē būs jāiet uz oficiālu tusiņu un tur jāemocionējas tur ar cilvēkiem, plus vēl jātiek galā ar situācijām, kurās es noteikti kādu aizskaršu utt. Vismaz līdz šim neviens to nav izrādījis. Tāpēc es to nerakstu, lai dabūtu atbildes reakciju, vēl jo vairāk krātu interneta punktus vai atzinību.

Labi, varbūt ne visur es uzrakstīju pietiekami korekti, tur tu var mani kritizēt. Bet tas, ka šajā rīcībā saskati sociopātu, ir tikai tava attieksme saskatīt cilvēku motivācijā vienmēr to sliktāko. Turklāt tu nesaprotamu iemeslu dēļ izvēlējies to publiski izcelt, lai kaitētu man. Es nesākšu tevi te mācīt vai analizēt. Man bija tikai svarīgi apzināties, ka ir cilvēki, kuri pret tevi ir vienkārši ļauni un no kuriem dzīvē ir jāizvairās. Adios.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:28. Marts 2020 - 11:30
(Link)
Level of self reflection: ~0
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:28. Marts 2020 - 20:35
(Link)
Es jau arī vairāk no tevis negaidīju. Bet vismaz tev žetons par godīgumu.