making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[26. Mar 2020|11:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:27. Marts 2020 - 21:12
(Link)
Es nekur neesmu iedrošinājis cilvēkus ceļot. Es runāju par sportošanu vienatnē, un nedomāju, ka es esmu neskaidri par to izteicies. Turklāt apzinoties inficēšanās riskus un līdzsvarojot ar garīgās un fiziskās veselības pasliktināšanās riskiem.

Ja es uz kaut ko aicinu, tad tā ir masku lietošana. Tā ir pretēji PVO rekomendācijām. Par šo gan varētu mani izbanot, ha. Bet tas atkarīgs no valsts, jo Āzijas valstīs, un šķiet, ka tagad arī Vācijā, rekomendācijas ir tās lietot vietās, kur ir daudz cilvēku, piemēram, sabiedriskajā transportā. Kas tikai vēlreiz parāda, ka nav pareizi aizliegt diskusijas par šiem jautājumiem, jo ne jau vienmēr veselības institūciju rekomendācijas ir optimālas. Protams, es neiesaku tās deficīta apstākļos atņemt ārstiem, jo viņiem tās šobrīd ir visvairāk vajadzīgas.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:27. Marts 2020 - 21:23
(Link)
> Es nekur neesmu iedrošinājis cilvēkus ceļot.

Meli.

http://klab.lv/users/snorke/1584093.html

"Ja tu tagad vari strādāt attālināti, tad neredzu jēgu palikt Itālijā. Es uzreiz domātu, kā pāriet robežu [..], un tad aizbraukt uz kādu jauku vietu, kur var turpināt strādāt un izbaudīt dzīvi."

"Es gan tagad lidoju uz Tenerifi. Es par saslimšanu tik daudz nesatraucos. Kā būs lemts, tā būs lemts. Dažreiz ir pat labi izslimot ātrāk, jo tad vairs nebūs jāsatraucas."

Šie ir tikai daži no izteikumiem, ko esmu lasījis.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:27. Marts 2020 - 21:28
(Link)
"Šis ir vislabākais laiks kaut kur paceļot (ja vēl lidmašīnas lido), jo mazāki pūļi un tukšākas viesnīcas un attiecīgi zemākas cenas.

Un nē, tas nav stulbums ceļot šajā laikā, jo aizliegumi ir tieši domātie ekstravertiem, kuri aizbrauc, lai tusētos lielos pūļos vai bāros piedzertos, kas attiecīgi rezultējas ar kontroles zudumu un lielāku drošības neievērošanas risku. Vientuļniekam riski ne ar ko neatšķiras no mājās esošajiem."

(c) extranjero

http://klab.lv/users/usne/1115223.html

You are getting self-owned so hard right now :D
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:27. Marts 2020 - 21:43
(Link)
Protams, es neiedomājos, ka valdības būs tik nesaprātīgas, ka aizliegs vienatnē saprātīgas pastaigas dabā. Bet pamatā tas ir tāpēc, ka cilvēkiem ir skaudība, ka viņi nevar sēdēt bāros, bet kaut kāds intraverts te vēl baudīs dabu un vēl priecāsies. Man šis plāns personīgi izdevās ļoti lieliski. Assholiem veicas! :)
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:27. Marts 2020 - 21:36
(Link)
Tas nav par ceļošanu, bet vislabākās vietas atrašanu savai darbībai. Skaidrs, ka Itālijā šobrīd nav tā labākā vieta.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:27. Marts 2020 - 23:22
(Link)
Un vispār tu esi idiots šajā lietā.

Mans personīgais viedoklis par šīm žēlabām ir daudz tuvāks gnidrologam. Lai nebūtu daudz jāraksta, iekopēšu:

Lasot ekstravertu žēlabas par karantīnu sāku mazliet empatizēt. Laikam arī viņiem mēdz būt grūti. Starpība ir tāda, ka viņi 99% laika izbauda sev dominējoši labvēlīgu sociālo vidi. Beisiklī "chek your extrovert privilege". Šobrīd viņi mokas, jo nevar visu laiku nodarboties ar nebeidzamu emocionālo vampīrismu, vervelējot, gramstoties, žestikulējot, tusējoties, ošņājoties, emocionējoties utt. Es personīgi turpinu dzīvot tieši tā pat kā visus pēdējos 10 gadus.

Bet es to nekad neteikšu kādam cibā un arī nesmiešos – ha, ha, beidzot jūs dabūjāt. Tieši otrādi, es pielieku visas iespējamās pūles, lai izrādītu empātiju, kādam kas cieš, aizstāvētu tiesības paskriet parkā vienam un pat izrādīt gatavību pārkāpt likumu, lai šķērsotu robežu un varētu to darīt valstī, kur tas atļauts. Un to pareizi uzrakstīt nav viegli. Es arī zinu, ka šie cilvēki nekad neizrādīs empātiju man, kad situācija būs apgriezta – kad darbā vai kādā konferencē būs jāiet uz oficiālu tusiņu un tur jāemocionējas tur ar cilvēkiem, plus vēl jātiek galā ar situācijām, kurās es noteikti kādu aizskaršu utt. Vismaz līdz šim neviens to nav izrādījis. Tāpēc es to nerakstu, lai dabūtu atbildes reakciju, vēl jo vairāk krātu interneta punktus vai atzinību.

Labi, varbūt ne visur es uzrakstīju pietiekami korekti, tur tu var mani kritizēt. Bet tas, ka šajā rīcībā saskati sociopātu, ir tikai tava attieksme saskatīt cilvēku motivācijā vienmēr to sliktāko. Turklāt tu nesaprotamu iemeslu dēļ izvēlējies to publiski izcelt, lai kaitētu man. Es nesākšu tevi te mācīt vai analizēt. Man bija tikai svarīgi apzināties, ka ir cilvēki, kuri pret tevi ir vienkārši ļauni un no kuriem dzīvē ir jāizvairās. Adios.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:28. Marts 2020 - 11:30
(Link)
Level of self reflection: ~0
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:28. Marts 2020 - 20:35
(Link)
Es jau arī vairāk no tevis negaidīju. Bet vismaz tev žetons par godīgumu.