making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

The uses and abuses of neuralink 6. Maijs 2017|11:57

gedymin
Ja pieņemam kā premisu, ka ir iespējams tieši dalīties sajūtās, kas no tā izriet?

* Ģimene vai draugi var dalīties kopīgos pārdzīvojumus. Piemēram, kopīgi pieredzēt kādu izklaidi tiešā laikā, vai arī kopīgi "atcerēties atmiņas". Tie kuri nespēj piedalīties tieši - paralizēti, slimi, utt. kopienas dalībnieki - iegūst tās pašas sajūtas, kuras pieejamas veselajiem dalībniekiem, tiem, kuri fiziski atrodas tur.

* Sekss - ja vēlies, vari uzzināt, kā tieši procesa laikā jūtas tavs partneris. Noder, lai dalītos baudā, bet arī lai optimizētu procesu.

* Izveidojas "klani", kuri tiešā veidā glabā atmiņas un pieredzes no iepriekšējām paaudzēm kopš paša klana pirmsākuma.

* Spīdzināšana - nav vairs obligāti kādu traumēt, lai izjustu fiziskas sāpes. Var, piemēram, caur neuralink pieslēgt viņu pie kāda dzīvnieka smadzenēm un mocīt to radījumu cilvēka vietā.

* No otras, puses, te atkal notiktu methodrone piesauktā empātijas palielināšanās. Gaļas industrijas radītie pārdzīvojumi dzīvniekiem pirms nāves - spēcīgs arguments veģetārismam. Mazāk priviliģēto cilvēku pieredzes - solidaritātei un vienlīdzībai.

* Estētiskā izglītība - bērniem un citiem interesentiem ļauj izjust to, ko tieši skatoties uz gleznu vai klausoties simfoniju izjūt profesionālis, jomas eksperts.

* Plānošana, kopīga lēmumu pieņemšana, organizāciju efektivitātes palielināšana. Iespējams. Strādātu, jo apvienojot atšķirīgu jomu ekspertu intuīcijas varētu sanākt kaut kas labāks nekā ļaujot pieņemt lēmu

* Termins "peer pressure" iegūst jaunu nozīmi. Tev nepatīk islama radikāļi? Ļauj, pieslēgsim tevi sistēmai un ļausim saskatīt ISIS skatu punktu. Strādātu, jo "saprast - tas nozīmē attaisnot".

* Publiskās performances - dievkalpojumi, koncerti, mītiņi - iegūst jaunu līmeni, visiem dalībniekiem mentāli pievienojoties vadošajam. Rodas jauni mākslas veidi.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..