making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

Kā pierādīt, ka balts ir melns 6. Nov 2016|02:03

gedymin
Dabaszinātnieks. Krāsas raksturo noteikts viļņa garums, melnā un baltā ir vienādu proporciju, sajaukums no dažādiem viļņā garumiem, tātad melnais un baltas savā ziņā ir viens no tas pats.

Cits dabaszinātnieks. Krāsu atšķire ir subjektīva, divu cilvēku smadzenēs tā vienmēr atšķiras. Līdz ar to nevar teikt, ka mans baltais nav tavs melnais. QED.

Filozofs - postmodernists. Krāsas ir relatīvas. Modernā zinātne ir noskaidrojusi, ka nav nekādu objektīvu, Visuma struktūrai imanentu krāsu.

Zinātnes socioloģijas filozofs. Zinātne ir tikai sociāls konstrukts, līdz ar to tas, ko zinātnieki sauc par krāsām, ir tikai sociāls konstruktors. Pirms zinātne bija atklājusi tuberkulozes bacili, nebija iespējams nomirt no tuberkoluzes. Ergo, pirms nebija definētas elektromangētisko viļņu īpašības, cilvēki krāsas neredzēja.

Konservatīvais eksperts. Liberāļu mediji turpina tautai atkārtot, ka balts nav melns. Tauta mostas, tautu nevar muļķot mūžīgi!

Liberālais eksperts. Kas joprojām tic, ka melns nav balts? Santehniķis Vasīlijs un pārējā vienkāršā tauta. Pienācis brīdis ieviest izglītības cenzu vēlēšanu tiesībām.

Konspirāciju teorētiķis. Wikileaks epastos redzams, ka tādu apgalvojumus izsaka tie, kuri ziedojuši Klintones fondam miljonus. Nejaušība? I don't think so.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..