making sense - [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

[8. Okt 2016|18:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LSE foreign academics told they will not be asked to advise UK on Brexit

Leading foreign academics from the LSE acting as expert advisers to the UK government were told they would not be asked to contribute to government work and analysis on Brexit because they are not British nationals.

Mans secinājums par valdības viedokli: If you're foreign born, you can go and fuck yourself.
saiteatstāt nospiedumu

Comments:
From:[info]krishjaanis
Date:9. Oktobris 2016 - 10:41
(Link)
Bet tas taču ir brīnišķīgi! Kāpēc lai svešinieki, third party "eksperti" kaut ko baigi mācītu par veiksmīgu Brexitu, tik izšķirošā nacionālajā jautājumā? Brexits jau tieši bija dumpis un protests pret foreign national "ekspertiem" un tehnokrātiem.
From:(Anonymous)
Date:10. Oktobris 2016 - 11:34
(Link)
izskatās, ka bez "foreign national ekspertiem un tehnokrātiem" brexiteri palaižas kā cūkas - kas, protams, tieši bija sagaidāms. https://www.theguardian.com/society/2016/oct/08/homophobic-attacks-double-after-brexit-vote
From:[info]krishjaanis
Date:10. Oktobris 2016 - 12:28
(Link)
tas, protams, ir brīnišķīgi, ka tādos svarīgos un nopietnos jautājumos par ekonomiku, tieslietām utt pārejā uz neatkarīgu valsti psot-Brexit situācijā, tu vari labākais piesaukt entās reizēs apmuļķātu referenduma lūzeru tēmu par "homofobiju" vai "naida noziegumiem" (kategorija, ko jebkurai demokrātiskai un racionālai valstij vajadzētu pēc iespējas ātrāk izmest no savas jurisdikcijas) ārvalstu ekspertu izslēgšanas apstākļos. ergo, tu vedini domāt, ka tehnokrāti un foreign national eksperti ir pēdējais bastions, kas nabadziņus visā Eiropā aptur no "homofobijas". ģeniāli!

tāpat, līdzīgs, bieži vien cibā un internetos piesaukts ģeniāls arguments, kāpēc Latvijai vajadzēja pāriet uz eiro - "lai neļautu mūsu pašu bāleliņiem čakarēt lietas", ergo, labāk, lai mūs čakarē Briseles, t.i., Frankfurtes banku eksperti un profesionāļi. ģeniāls arguments, ko tur vēl piebilst.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:10. Oktobris 2016 - 20:32
(Link)
Nemaz nerunājot par faktu, ka lielākajā daļā ''homofobijas'' incidentu Rietumeiropā būs vainīgs kaut kāds nēģeris vai musļiks, kuru anti-brexiteris mīl kā drostaliņu.