making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

16. Jun 2016|21:41

gedymin
"I can hear you. Well, not "hear you" exactly, but I know everything you're going to say." - S03E10

"Now, listen. This is important. There's the real world and there's the world of nightmares. You understand that? What I want you to remember is this, and I know its hard: the real world is a lie. And your nightmares are real." - S04E08.

Ieteikums paskatīties Dr Who izrādījās labs ieteikums. Saņēmu to pagājšgad no viena britu čaļa (pirms tam viņš ieteica arī Riku & Mortiju). Tāds pārsvarā viegls, izklaidējošs seriāls, bet nekad nevar zināt, kāda stila epizode būs nākošā. Man patīk arī campy epizodes (īsti nezinu, kā to apzīmēt latviski), jo man patīk tas, ka seriāls sevi neņem pārāk nopietni. Nevajag jau labos fantastikas seriālos vienmēr mērķēt uz Balltlestar Galactica nopietnības un drūmuma līmeni. Vecais, labais, piedzīvojumu žanrs ar neparedzamām lokācijām un sižeta pavērsieniem, cliffhangeriem (un bieži vien underwhelming atrisinājumiem).

Ā, un vēl man patīk tas, ka Doktors ir bezkompromisu pozitīvais tēls, uz visādu vampīru, sukubu un citu morāli apšaubāmu būtņu seriālu un grāmatu fona.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..