garam_gajejs - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 3., 2011


[info]garam_gajejs01:54 - Dzīve iet uz priekšu.
Davaj, Viss baigi vienkārši, man vairs nav grūti sou es tagad varu pārstāt stāstīt visiem kā man iet, ko es jūtu sakarā ar to šo un šito, bet redz nē tā tās lietas dzīvē nenotiek.

Acīmredzot tagad viss ir tā iekārtojies ka man ir divi režīmi, vai nu esmu uzmanīgais klausītājs tas nozīmē ka pats neko daudz nelieku sarunai klāt, tikai varbūt paplašinu kādu punktu , vai arī es runāju par sevi, citu variantu nav. Nav forši, totāli, man vajag kaut kādu konversācijas skolu, un ātri citādi jūtos kā pilnīgs muļķis.

Uz nesaistītas nots, citā sakarā, no tēmas novēršoties un šo runas pavedienu pārtraucot pametot un aizmirstot blā blā blā...

Šodien izlasīju lielisku mazu grāmatu, izrādās aizvien lasu ātri, 300 lpp un pat acis nav nogurušas.. Nujā, izlasīju grāmatu un tagad ir tā labi ap sirdi, nebija jau tā ka tur varētu kkā asociēties, vai tā būtu par kādu relevantu tēmu, vienkārši priecīga.
Un brokastīs es ēdu ceptas olas.
Uz tualeti biju daudzreiz, paldies, jā, ar vēdera izeju viss kārtībā.

P.s. Vispār Te ir tā vēsi , un laikam nedēļas beigās būs vēl vēsāks sou, To Klinta, laikam aicināšu jūs kādu nedēļu vēlāk, tas nekas traks?

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba