The world is mine .. !! -- Day [entries|friends|calendar]
gale

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

..forever autumn.. [23 Sep 2005|12:44pm]
[ mood | cold ]
[ music | Ironic - Alanis Morissette ]

A gentle rain falls softly on my weary eyes
As if to hide a lonely tear

Oktobrii jau sola sniegu.. vai vismaz slapju sniegu. Pagaidaam tikai reti kur lapas ir sadzelteejushas. Kraasainas kljavas es veelarvien neesmu redzeejusi. Laikam jau shogad atkal skolaas tiks rakstiiti sacereejumi ar nosaukumu 'Sniegs zaljaas lapaas'..

Veelarvien mazais sapniitis par Juurkalni. Gribeejaas jau arii Siguldu. Bet uz turieni tikai tad, ja grava ir kraasaina, ja spiid saule un nav nepaartraukti jaaklabina zobus.. var jau buut, ka izdosies. Tad jau redzees.

Man vispaar ljoti, ljoti salst. Visu laiku. Nesalst tikai tad, ja dziivoklii ir +23 vai vairaak. Nesalst tikai tad, ja aaraa spiid saule un nav veeja. Nesalst tikai tad, kad ietinaas segaas ar kakao kruuzi rokaas.

So I cry somethimes when I'm lying in bed
To get it all out what's in my head..

Vinjsh teica, ka taa roziite ir no abiem. Ka taa buus vienmeer - visu, ko vinjsh man daavinaas, vinjsh daavinaas abu vaardaa. Un veel vinjsh luudza piedoshanu, ka saraudinaajis. Abi raudaajaam. Patiesiibaa jau visa taa diena man bija taada. Vakaraa es driizaak raudaaju ne jau par to, ko vinjsh teica, bet gan driizaak par to, ka vismaz ne jau es viena. Ne jau man vienai visu dienu aciis bija tas savaadais mirdzums. Briidis, kad stipraak kaa jebkad apzinaaties, ka es neesmu viena. Veelarvien ir MEES. Gan tikai 2i no trijiem, bet MEES. Un veel es iedomaajos, ka ES nekad vinjam nevareeshu dot tik, cik vinjam pienaakas. Pat, ja es dariitu visu, kas manos speekos.. /bet 'visu, kas manos speekos es daru ljoti reti kad'..parasti ir 'kaa sanaak'/ Vinjiem tomeer bija pashiem sava pasauliite, kuraa pat es netiku ielaista..

Un veel es neticu, ka man taa vareetu buut. Man ir ko apbriinot, bet nav iluuziju, ka arii es ko taadu kaadreiz vareetu sasniegt.

Vakar vakaraa ljoti sagribeejaas kaartiigu sniegu. Uzplaiksniija atminjas par to burveliigo noguruma sajuutu ziemaa, kad n-taas stundas nodziivots pa kalnu. Pagaajushoziem jau nemaz taa iisti nesanaaca. Tajaa gadaa, kas pirms tam, bija fantastiski. No 20tiem liidz 1iem naktii. Un tikai peec paargjeerbshanaas saprast, cik tomeer stiivas un nogurushas ir kaajas un cik piekusis esi pats. Ieraapties siltaa mashiinaa, nograuzt Laimas shokolaadiiti, iekaartoties eertaak un, muuzikai fonaa klusi skanot, braukt maajaas.

Es esmu jociiga. Man visu laiku kaut ko kaarojas, es par kaut ko sapnjoju, kaut ko gaidu, kaut ko no pagaatnes idealizeeju.. ..tikai shodienaa nedziivoju. Shodienaa parasti nekas nav labi. Var atrast miljonu nenoziimiigu siikumu, kas tomeer padara dziivi 'gauzhaam gruutu' un 'pilniigi nepanesamu'. Tad jau laikam arii es guustu baudu no taa, ka juutos slikti..? Tad jau laikam ari es sevi maaksliigi mocu un izbaudu shiis sajuutas. Heh.. j.o.c.i.i.g.a.a.

/noguris smaids/


Upd.: Ak, jaa! ..uzminiet, kas shodien par dienu!?!?! :)

13 comments|post comment

navigation
[ viewing | September 23rd, 2005 ]
[ go | previous day|next day ]